BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Fenerin yeni savaşçısı

Maldonado imzayı attı. Şilili yıldız FB TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Maldonado, kendisini 1.5 yıllığına sarı-lacivertli yapan sözleşmeye imza attı.

MALDONADO, İMZAYI ATIP
FENER FORMASINA GİYEREK
ÇOK ÖZEL POZLAR VERDİ.
FOTOĞRAFLAR İÇİN
TIKLAYIN
! 


Şilili futbolcu teklife hiç düşünmeden "evet" cevabı vermiş.  Maldonado gösterilen ilgiyi gördükten sonra kendisini Maradona zannetmiş..

Maldonado kendi futbol stilini şöyle tarif ediyor: Savaşçı futbolcuyum. Çok koşarım, rakipten top çalarım. Takım için oynarım..

Kulüp binasında düzenlenen törende Şekip Mosturoğlu ve Hasan Özaydınlı da hazır bulundu. İmzadan sonra ayağının tozuyla Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulundu:

ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP

"Fenerbahçe'yi konuşmaya gerek yok. Çok büyük bir kulüp. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğim söylendi. İstanbul'a indiğimde bunu gözlerimle gördüm. Biraz şaşırdım kendimi Maradona gibi hissettim.

DÜŞÜNMEDEN "EVET DEDİM

En büyük isteğim bir an önce çalışmalara başlayıp takıma adapte olmak ve oynamak.  Transfer teklifini almadan önce Alex'le diyalog halindeydim. O zaman büyük bir kulüpte oynamak istiyordum. Bana yapılan teklifi düşünmeden kabul ettim. Teklif gurur verdi.

RAKİPTEN TOP ÇALMA ÖZELLİĞİM VAR

Saha içinde tekniğimi ön plana çıkarırım. Defansif futbolcular biraz daha çok koşar. Sakin bir futbolcu olmam ve çabuk düşünmem ile rakipten top çalma özelliğim var. Saha içinde yardımlaşırım ve takım için oynarım

Zico ile beraber olmaktan mutluyum. Ondan öğreneceğim çok şey var. Takımda Brezilyalı futbolcuların çokluğu nedeniyle uyum sorununu atlatırım.

MÜTEVAZİ BİR İNSANIM

Zamanımı ailemle birlikte olmayı tercih ederim. Arkadaşlarımla restauranta hoşça vakit geçirmeyi severim. Çok sakin ve insanlarla diyalogğ kurmayı severim Mütevazi sıradan bir insanım. Evli değilim ama kız arkadaşım var.

SAVAŞÇI OYUNCUYUM

Büyük camiada olmaktan mutluyum. Savaşçı bir oyuncuyum. Bunu görcekler. Sadece çok az sabır bekliyorum. Büyük oyuncularla çalışacağımın farkındayım.."

Futbolcu daha sonra Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda basın mensuplarına poz verdi. Sarı lacivertli formayı giyen Şilili yıldız, bir süre topla gösteri yaptı.