BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.450,53
HABER /  SPOR

Fenerden transfer sürprizleri

Fenerbahçe'nin transferleri çok şaşırtacağa benziyor. Yönetim hazırlığa başladı...

Abone ol

Fenerbahçe yaklaşan devre arası için planlarını hızlandırıyor. Gizli gizli transfer çalışmaları yürüten sarı-lacivertlilerin transfer politikası da şekillenmeye başladı. Bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve taraftarın da hedefi haline gelen Kezman gönderilecekler arasında başı çekiyor.

Forvete takviye yapmayı planlayan yönetimin gündeminde ise üç önemli isim var. Bunlar Lyon'lu Fred, Heerenveen'de oynayan Afonso Alves ve Aston Villa'lı Carew. Heerenveen'li Alves'in UEFA maçında oynaması ve bu nedenle transferi halinde Avrupa Kupaları'nda Fenerbahçe forması giyemeyecek olması yönetimi düşündürüyor.

Fatih aşkı bitmiyor

İlk etapta Mateja Kezman'ı elden çıkarmayı düşünen sarı-lacivertliler, Edu ve Lugano'ya gelecek teklifler doğrultusunda hareket ederek bu üç yabancıdan 2'sini de alabilir.

Alves ve Fred'in forvetin yanı sıra sağ kanatta da oynayabiliyor olması bu isimlere olan yoğunluğu arttırıyor. Ancak Alves için yüksek bonservis ücreti istenmesi transferini biraz olsun zora sokuyor.

Yerli konusunda ise sezon başındaki isimler Mehmet Topuz ve Fatih Tekke adı ön plana çıkıyor. Avrupa'da emin adımlarla yoluna devam eden ve çıtayı yükselten Fenerbahçe yönetimi, önünü daha iyi görebilmek için özellikle bu iki isim konusunda ısrarcı. Yine listede Mehmet Yıldız da var.

Kayseri'ye yeni teklif

Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih için sezon başında ciddi teklifte bulunan Fenerbahçe, devre arasında golcüyü renklerine bağlamak için yeniden kolları sıvayacak. Sağ kanat konusunda ise Kayserispor'un başarılı futbolcusu Mehmet Topuz konusundaki ısrar devam ediyor. Kanarya'nın, Kayserispor'un inatla satmak istemediği milli oyuncu Mehmet Topuz için cazip bir teklif sunacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Vatan