BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  GÜNCEL

Fener'den Canaydın'a hakemlik teklifi

Sürekli hakem hatalarının lehine işlemekle hedef tahtasına konulan Fenerbahçe'den eleştirilerin sahibi Canaydın'a ilginç teklif: Maçlarımızı Özhan Canaydın yönetsin...

Abone ol

F.Bahçe’nin bu sezon oynadığı maçlarda meydana gelen hakem hataları, ligin en çok konuşulan konularının başında geliyor.

Elle atılan goller, sarı-lacivertlilerin lehinde verilen penaltılar, rakiplerinin hakem camiasını ağır bir dille eleştirmesine neden olmuştu. Samsun maçında Nobre’nin ceza sahası içinde kendisini yere atarak hem penaltı kazandırması, hem de kaleci Kerem’e gösterilen kırmızı kart bardağı taşıran son damla oldu. Bundan sonra oynanacak maçlarda hakemlerin, F.Bahçe’ye karşı bir önyargı içerisinde bulunabileceği düşüncesi sarı-lacivertli futbolcuları endişelendiriyor.

“Bizim için fark etmez”

Göreve geldiklerinden beri hakemler hakkında konuşmaktan kaçınan yöneticiler son günlerde yaşanan polemiklere rağmen bu kararlarını çiğnemek istemiyor. 2. Başkan Nihat Özdemir, “Biz F.Bahçe yönetimi olarak hakemler hakkında olumlu ya da olumsuz kesinlikle konuşmuyoruz. Bizim maçımızı yöneten hakemin kim olduğu bizi ilgilendirmiyor. Maçımızı isterse Özhan Canaydın yönetsin. Bizim için fark etmez” şeklinde konuşarak sarı-kırmızılılara göndermede bulundu. Bu arada cumartesi günü oynanacak Ankara maçını yönetecek olan Kuddusi Müftüoğlu, son olarak 3 Aralık 2004’te A.Gücü maçında sarı-lacivertlilerin maçında düdük çalmıştı.

Hücum emri

F.Bahçe, cumartesi günü yapacağı Ankaraspor maçı hazırlıklarını dün yapılan tek idmanla sürdürdü. Tam kadro yapılan çalışmada adeta Daum fırtınası esti. İdman maçını sık sık durdurup futbolcularını uyaran Daum, Ankaraspor maçında oyuncularına hücum emri verdi. Bu arada sarı-lacivertli futbolcular bugün 13.30’da otobüsle Ankara’ya hareket edecek.

Haber: Emre Bol
Kaynak: www.turkiyegazetesi.com