BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fener'den Arda'ya dudak uçuklatan teklif

Bir dönem Galatasaray kaptanı Arda'yı almak için çok büyük uğraş veren F.Bahçe'nin yaptığı teklif ortaya çıktı.

Abone ol

Bir dönem Galatasaray kaptanı Arda'yı almak için çok büyük uğraş veren F.Bahçe'nin yaptığı teklif ortaya çıktı. Civaoğlu, Adnan Polat'ın kendisine, "Bizden 1 milyon alırken, Fener 5 milyon Euro teklif etti" dediğini yazdı

Sezon sonunda İspanyol kulübü Atletico Madrid'e transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray kaptanı Arda Turan bir dönem F.Bahçe'nin de gündemine gelmişti. Sarı-Lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın Arda için yaptığı teklif gazeteci Güneri Civaoğlu'nun son yazısıyla ortaya çıktı.

'BİZDEN 1 MİLYON ALIYOR!'

Başkan Adnan Polat'la yaptığı görüşmeyi yazan Civaoğlu, Polat'ın sözlerini şu şekilde okuyucularına aktardı: "F.Bahçe, Arda'ya yıllık 5 milyon Euro teklif etti. Bizden yılda 1 milyon Euro alıyordu. Kafasını dağıtmak bir yana beynini bile uçuklatacak bir miktar bu. Odama çağırdım Arda'yı. Masanın üzerine bir kağıtkalem koydum. 'Kağıda istediğini yaz' dedim. Ama Arda bir şey yazmadı. Bana 'En değerli şeyim Galatasaray. Siz ne yazansanız kabulumdür' dedi"

TÜM GÖZLER YILDIRIM'DA

Bu yazının ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım geçtiğimiz sene de Arda için, "5 dakika konuşalım ikna ederim" ifadesini kullanmıştı.