BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.414,37
HABER /  GÜNCEL

Cem Yılmaz yine kahkaha attıracak

Türk Telekom'un Avrupa'da Fiber optik altyapı satınalmasını konu alan yeni reklam filminde Cem Yılmaz, izleyicinin karşısına çıkıyor...

Abone ol

Türk Telekom'un Avrupa'da Fiber optik altyapı satınalmasını konu alan yeni reklam filminde Cem Yılmaz Taşkın rolüyle izleyicinin karşısına çıkıyor.

Adriyatik Denizi, Alpler gibi Avrupa'nın farklı yerlerinde fiber optik kablo döşeyen Taşkın reklam filminde masal kahramanı Heidi'yle de buluşuyor.

Kelime oyunlarıyla izleyicileri güldüren reklam filmi 3 dakikadan uzun sürüyor. Avrupa'da Türk Telekom'un 27 bin kilometrelik fiberoptik altyapısının "şaka değil gerçek olduğunu" belirterek biten reklam "Dünyayı konuşturan Türk" sloganını kullanıyor.

BU REKLAM FİLMİNİN İLK GÖSTERİMİ MACARİSTAN'DA YAPILDI...

Türk Telekom'un davetlisi olarak Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, katıldığı programdan sonra şehrin manevi büyüklerinden Gül Baba'nın türbesini ziyaret etti. Burada karşılaştığı Türk turistlerle hatıra fotoğrafı çektirirken Gül Baba türbesinde ziyaretçileri güldüren Yılmaz, "Ama çok gülmeyin, burada çarpılmayalım." esprisini yaptı.

Geçtiğimiz yıl Orta ve Güneydoğu Avrupa'nın önde gelen data ve kapasite sağlayıcı şirketlerinden Pantel'i satın alarak bölgesel işbirlikleri doğrultusunda hedefini büyüten Türk Telekom, dün Budapeşte'de bir basın toplantısı düzenledi. Pantel'in merkezindeki toplantıya, Türk Telekom ve Pantel yöneticilerinin yanı sıra, Türk Telekom'un reklam yüzü Cem Yılmaz da iştirak etti.

Program sonrası şehirde kısa bir gezi yapan Yılmaz, Osmanlı döneminin manevi liderlerinden olan Gül Baba'nın türbesini de ziyaret etti. Cem Yılmaz ziyaret sırasında Hay Tour'un sahibi Hakkı Yaz'dan da türbe ve Gül Baba'nın şahsiyeti hakkında bilgi aldı. Türbenin içine giren Cem Yılmaz, Gül Baba'nın kabri başında dua etti ve Gül Baba'nın ruhuna Fatiha okudu.

Türbe çıkışı, orayı ziyarete gelen Türk turistlerle karşılaşan Yılmaz, birlikte fotoğraf çektirme ricalarını kırmadı. Türk ziyaretçilerle şakalaşan Yılmaz, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

İŞTE O REKLAM