BIST 10.471
DOLAR 32,85
EURO 35,20
ALTIN 2.457,77
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye yolsuzluk suçlaması

Önce kelepçeli seks skandalı, sonra şike skandalı derken Fenerbahçe yönetimini üzecek bir haber daha!

Abone ol

Önce kelepçeli seks skandalı, sonra şike skandalı derken Fenerbahçe yönetimi zor günler geçirmişti. Ancak bu haber de Sarı-Lacivertli Klübün başını ağrıtacak gibi duruyor.

Daha önce Türk futbolu üzerindeki borsa spekülasyonu konusunda yaptığı haberle gündem yaratan Fotospor yazarı Serkan Bayar, bu kez de F.Bahçe'nin uzun süre çalıştığı Figger hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı.

İşte Serkan Bayar'ın Fotospor'daki yazısı:

'Fenerbahçe'nin başı şike, seks skandalı ve borsa spekülasyonu yüzünden zaten dertte... ancak bu kez de Figger yüzünden belaya girecek gibi duruyor!

Uruguaylı menajer, Brezilya'da Sao Paulo, Vasco, Corinthians ve Flamengo'lu futbolcuların yurt dışına satışında yolsuzluk yapıldığı gerekçesiyle sorgulandı. Aynı soruşturma kapsamında menajerler Carlos Leite ve Eduardo Uram ve Figger'in de ifadelerine başvuruldu. Uruguaylı menajer transfer sırasında kendi oyuncusunu transfer etmesi için teknik adam ve o takım yöneticisine 'gizli' para aktarmakla suçlanıyor.

Savcıların araştırdığı listede F.Bahçe'ye transfer olan Lugano'nun da ismi geçiyor. Savcılık raporunda Real Madrid'in başında bulunduğu sırada Luxemburgo'nun Julio Baptista transferi sırasında Figger'den 'gizli' para aldığı iddiası da var. Ayrıca Breno transferinde de B.Münih'in adı skandala karıştı. Figger ayrıca sahibi olduğu Rensittas ve Central Espanol takımları üzerinden birçok oyuncuyla ilgili gayri resmi işlem yapmakla da suçlanıyor. Figger ayrıca, Güney Amerikalı futbolculara 'sahte schengen pasaportu' sağlamakla da suçlanıyor. '