BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.422,28
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye üç gün izin

Tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

Abone ol

Kayserispor'a 4-1 yenilerek sahasında tarihinin en ağır yenilgilerinden birini alan Fenerbahçe, Kocaelispor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

İspanya'ya giden Aragones ve Guiza'nın yanı sıra sakat futbolcular da antrenmanda yer almadı.

Takım, milli maçlar için lige verilen aradan da faydalanarak 7, 8 ve 9 Ekim günlerini izinli olarak geçirecek.

Fenerbahçe, Kocaelispor ile Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ise 10 Ekim Cuma günü başlayacak. Bu arada sakatlığı bulunan oyuncularımız ise tedavi ve çalışmalarını, teknik direktör Luis Aragones'in verdiği program çerçevesinde sürdürecek.

ARAGONES İSPANYA'YA GİTTİ

Bu arada, İspanyol çalıştırıcı Aragones, İspanya Futbol Federasyonu ile yarım kalan işlerini bitirmek için bu sabah İspanya'ya uçtu. Tecrübeli teknik adamın, 10 Ekim Cuma günü takımın başında antrenmana çıkacağı öğrenildi.

GÜİZA MARCA'DAN ÖDÜL ALACAK

Bu arada İspanyolların ünlü spor gazetesi Marca'nın 'Pichichi, Miguel Munoz ve Guruceta' ödülleri bugün Madrid Ritz Oteli'nde yapılacak bir törenle sahiplerini bulacak. Tecrübeli futbolcu Daniel Güiza da bu ödüllü paylaşacak sporcular arasında yer alıyor. Marca'dan ödül alanlar arasında Güiza ile birlikte Iker Casillas, Manuel Pellegrini ve Megia Davila, ayrıca ikinci ligden Yordi, Carlos Sanchez, Manuel Preciado ve Perez Lima da bulunuyor.