BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,76
ALTIN 2.404,63
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'ye 2 bomba transfer!

Futbolda ara transfer yaklaşıyor. Spor gazeteleri yine bomba transferleri yazmaya başladı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transferleri spor gazeteleri şimdiden yaptı bile... Fotospor ve Fotogol, sarı lacivertlileri heyecanlandıran ve adeta bayram hediyesi haberlere imza attılar.

SİSSOKO FENERBAHÇE'DE

Fotospor "Mohammed Sissoko anlaştı" haberiyle birinci sayfayı kapattı.

Gazetenin haberine göre Fenerbahçe, kıran kırana pazarlık yaptığı Juventus'u 8 milyon, Mohammed Sissoko'yu da yıllık 3 milyon Euro'ya ikna etti.

JUVENTUS BÜYÜK İNDİRİM YAPTI

Aykut Kocaman'ın takımda istemediği Cristian Baroni'yi Corinthians'a verecek olan F.Bahçe, ön liberoya Sissoko'yu getirme hedefini gerçekleştiriyor. Juventus ile Sarı-Lacivertiler arasında bir süredir sürdürülen görüşmelerde tarafların anlaşmaya vardığı öğrenildi. Buna göre, Juventus kulübü, 12 milyon Euro'luk bonservis ücretinde ısrar etmekten vazgeçti ve idari menajer Hasan Çetinkaya'nın 8 milyon Euro'luk teklifini kabul etti.

OCAKTA İSTANBUL'DA

Kulüpler arasında ön anlaşma sağlandıktan sonra Malili futbolcu ile masaya oturan Çetinkaya, ona da yıllık 3 milyon Euro'ya "Evet" dedirtti. Tarafların anlaşmayı bu aşamada gizli tutmak istediği belirtiliyor. Ocak ayında takıma katı lacak 25 yaşındaki futbolcu ile bazı İngiliz kulüpleri de ilgileniyordu.

KANARYA'NIN YILDIZI BERBATOV

Fotogol ise Fenerbahçe'ye Manchester United'ın Bulgar yıldızı Berbatov'u layık gördü. Gazete, haberini Almanya'da yayınlanan "4-4-2" dergisine dayandırdı. Berbatov'un futbol kariyerini yazan gazete, "Kanarya'nın yıldızı Berbatov" manşetini attı.

Buna göre Fenerbahçe, Berbatov için Manchester United'a 15 milyon euro bonsvervis önerecek. Berbatov'a da yıllık 5 milyon euro ödeneceğini yazılırken, futbolcunun bu teklife sıcak bakmadığı belirtiliyor. Haberin devamında gazete, Bulgar futbolcuyu yere göğe sığdıramadı:

"Yüksek tekniği ve oyun zekazıyla tanınan Berbatov, sonr vuruşlarda da etkili. Bulgaristan futbolunun son yıllarda çıkardığı en büyük yetenek olarak gösterilen yıldız forvet Fenerbahçe'nin forvet hattında devrim yapabilir."