BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  SPOR

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden takıma destek geldi!

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, Sarı-lacivertli takımın aldığı kötü sonuçları değerlendirdi. Kutlualp, Bu işlerin kolay olmadığını ve sabırlı olmak gerektiğini söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Hakan Bilal Kutlualp, Sarı-lacivertli takımın aldığı kötü sonuçları değerlendirdi. Kutlualp, "Bu işler kolay değil, sabırlı olmak lazım. Türk insanının yapısında sabır yoktur, heyecanlıdır, duygusaldır, çabuk işler bekler. Sancılı bir dönemden geçeceğimiz kesin, ama 1-2 yıl sabredilirse, kredi verilirse, iyi şeyler olacağına inanıyorum, iyi şeyler olmak zorunda" dedi.

TÜRK TAKIMININ MAÇINI İZLEDİ
Hakan Bilal Kutlualp, Almanya'nın Duisburg şehrinde bulunan ve geçen sezon Oberliga'ya (5. Lig) yükselen Türk takımı FSV Duisburg'un maçını izledi. Süper Lig'in eski oyuncularından olan Erhan Albayrak'ı teknik direktörlüğe, aynı şekilde diğer eski bir süper lig oyuncusu Cem Karaca'yı da yardımcılığına getiren FSV Duisburg, ligdeki ilk galibiyetine dün Germania Ratingen'i 4-1 yenerek ulaştı.

GALİBİYET TEBRİĞİ
Hakan Bilal Kutlualp da, maç sonunda teknik heyet Erhan Albayrak, Cem Karaca ve oyuncuları galibiyetten dolayı tebrik etti. FSV Duisburg yöneticileri, misafir olarak maçı izlemeye gelen Hakan Bilal Kutlualp'e FSV Duisburg formasını hediye ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.