BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.470,75
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'nin en büyük rakibi

Fenerbahçe’de Bursaspor maçı öncesinde teknik heyeti, oyuncuların moralsizliği ve şike iddianamesinin yarattığı stres düşündürüyor.

Abone ol

Fenerbahçe, Bursa yolculuğuna sıfır moral ve endişe ile çıktı. Şike soruşturmasından bir hayli etkilenen, Galatasaray derbisinde alınan ağır yenilginin yaralarını hala iyileştiremeyen sarı-lacivertliler her gün karşılarına yeni bir sorunun çıkması nedeniyle artık maçlara konsantre olamıyor.

İddianamenin açıklanmasından sonra günlerdir manşetlerden düşmeyen Fenerbahçe’nin geleceği konusunda endişeye kapılan oyuncuları yeniden futbola döndürmek Teknik Direktör Aykut Kocaman’ı hayli zorluyor.

Milliyet'ten Yusuf Kobal'ın haberine göre bu konuda yönetimden de gerekli desteği alamayan ve Samandıra’de tek başına kalan Kocaman’ın sürekli bire bir görüşmelerle futbolcularını motive etmeye çalıştığı öğrenildi.

Kocaman’ın akılları gelecek hafta oynanacak Trabzonspor maçında olan futbolcuları ile Bursa yolculuğu öncesi bir toplantı yaptığı ve yeniden ayağa kalkmaları için üç puana çok ihtiyaçları bulunduğunu ilettiği kaydedildi. Trabzonspor karşılaşmasının bir önem kazanabilmesi için Bursa’dan mutlaka galibiyetle dönmeleri gerektiğini söyleyen Kocaman’ın, “Evet sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Hepinizi anlıyorum ama herkes bu formaya olan sorumluluğunu unutmamalı. Bursa’da geçen haftaki kötü futbolu görmek istemiyorum. Biz kaliteli bir takımız ve bunu sahaya yansıtmalıyız” dediği belirlendi.

Bu arada futbolculara kalan üç maça yönelik özel bir prim uygulamasının da gündeme geldiği, bugünkü karşılaşma öncesi takıma miktarın iletileceği kaydedildi.