BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçelileri çıldırtan paylaşım

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kalırken karşılaşmanından ardından Martin Skrtel'in paylaşımı sarı-lacivertlileri çıldırttı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftanın kapanış maçında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fenerbahçe 16 puanla ligin ilk yarısını 17'nci sırada noktaladı.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, ligin ilk yarısını küme düşme hattında kaparken Martin Skrtel'in paylaşımı sarı-lacivertlileri çıldırttı.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ
Skrtel, Slimani ve Neustadter'le birlikte uçağın içerisinde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca kıyamet koptu. Kötü tabloya rağmen 3 futbolunun da gülmesi tepkilere yol açtı.

''ÖZÜR DİLERİM''
Neustadter'den tepki çeken paylaşımla ilgili açıklama:

"Kötü zamanlamaydı. Ancak maçla ilgisi yok. Eğer sizi üzdüysem özür dilerim. Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Ben de Fenerbahçe'yi seviyorum ve her zaman bu kulüp için savaşacağım."

VOLKAN BALLI MÜDAHALE ETTİ
Yaşanan bu olayın ardından idari menajer Volkan Ballı, futbolcuları daha dikkatli olmaları konusunda uyarırken Skrtel, bu paylaşımı kaldırdı.