BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.393,97
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçeli yöneticiler emniyette

“Taraftar” operasyonu kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübünün yöneticileri Yalçın Haker ve Ömer Temelli emniyette ifade verdi.<br/>Geçtiğimiz g...

Abone ol

“Taraftar” operasyonu kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübünün yöneticileri Yalçın Haker ve Ömer Temelli emniyette ifade verdi.
Geçtiğimiz günlerde son yıllardaki futbol maçlarında yaşanan olaylardan dolayı yapılan “Taraftar” operasyonu kapsamında Fenerbahçe Kulübü Stat ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli ile Statlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker, emniyette ifade verdi.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde ifade veren Haker emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Haker, “Daha önce yapılan taraftar organizasyonuyla ilgili 6222 sayılı kanuna muhalefetten bizsim bilgimize başvurmak için çağırdılar. Bildiğimiz şeyleri anlattık” dedi.
Öte yandan bir gazetecinin sorusu üzerine Haker şunları söyledi:
“Bizim ücretsiz bilet dağıtımız söz konusu değil. Öyle bir tape falan da yok. Öyle bir şey sormadılar sadece gruplara verilen toplu biletler var mı? Onları sordular. Biz de cevabını verdik. Bizim herhangi bir ücretsiz bilet dağıtımımız olmuyor.”
Yönetici Ömer Temelli’nin ise Organize Şube Müdürlüğüne ifade işlemleri devam ediyor.