BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.395,22
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den sürpriz iki transfer!

Uzun çabalar sonucunda Fenerbahçe, Karabüksporlu Emenike ve Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ile anlaştı.

Abone ol

Fenerbahçe uzun süredir transferleri için uğraş verdiği Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ve Karabüksporlu Emenike'de mutlu sona ulaştı. İki oyuncunun da kulüpleri ile anlaşmaya varıldı. Daniel Güiza'nın yerine de dünyaca ünlü bir forvet getirilecek.

Fenerbahçe bir yandan ligde şampiyonluğu kovalarken, diğer yandan da gelecek yılın kadrosunu büyük ölçüde belirledi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, sarı-lacivertli kulübün, ilk olarak Eskişehirspor'un 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Sezer Öztürk ve Kardemir Karabükspor'un yıldızı Emanuel Emenike'nin transferlerine son noktayı koyduğu öğrenildi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda bu iki oyuncu için uzun süredir temaslarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi'nin hem Eskişehirspor, hem de Kardemir Karabükspor kulüpleriyle el sıkıştığı ve iki oyuncunun lig biter bitmez resmi imzaları atacağı belirlendi. Yönetimin kadroya katmak için yoğun çaba harcadığı gurbetçi oyuncu Tunay Torun konusunda ise büyük hayal kırıklığı yaşadığı öğrenildi. Genç yıldızın tüm uğraşlara rağmen Hamburg'tan Hertha Berlin'e gitmesiyle eli boş kalan sarı-lacivertli kulübün, gurbetçi defterini şimdilik kapattığı kaydedildi.