BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,84
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'den kanser iddiasına cevap

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili ortaya atılan bir iddaa gündeme bomba gibi düştü... İşte o iddia

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili ortaya atılan bir iddaa gündeme bomba gibi düştü... Ancak yalanlama gecikmedi. Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden haberin baştan aşağı yalan olduğu açıklaması geldi.

Takvim'in haberinde Anadolu yakasındaki bir hastanede gizli gizli tedavi gören Yıldırım'ın hastalığının henüz ilk aşamada olduğu ve iyileşme sürecine girdiği ifade edilmişti. 
Başkan Yıldırım'a hastalığından dolayı ailesinin "Görevi bırak" çağrısı yaptığı da haberde yazılıyordu.

ŞEREF VE AHLAK YOKSUNU

İşte bu habere yönetimden jet açıklama geldi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

"Bu tarz yalan ve masa başında uydurma ve hatta belki de ısmarlama haberler yapmak gazeteciliğin hangi etik ve ahlaki kuralı ile bağdaşmaktadır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında neredeyse 10-15 günde bir kişiliğine yönelik olarak sistematik biçimde yapılan bu kasıtlı haberlerin tümünün kamuoyu farkındadır. Bu haberi yapanlar iddalarını belgeriyle kanıtlamak zorundadırlar. Ancak bunu yapacak durumda olmadıkları da ortadadır.

Haberinin altına imza atacak kadar cesareti ve mesleğine saygısı olmayan bu kişileri de bu tarz yalan haberleri gazetelerinde yayınlayan kurumları da kınıyoruz. Bu yapılan gazetecilik değil, şeref ve ahlak yoksunu, kişiliğe saldırı niteliğinde bir davranıştır. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım yalan haber yaparak kişiliği hakkında kamuoyunda yalan ve yanlış bir kanı oluşturmaya çalışan her kişi ve kuruma karşı yargı önünde haklarını bugüne dek olduğu olduğu gibi bundan sonra da sonuna kadar arayacaktır. Tüm bu yalan haberler ile ilgili takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."