BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe'de sarı-kırmızı alarm!

Süper Lig'in ikinci yarısındaki müthiş çıkışıyla zirveyi sallayan F.Bahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı, Kayserispor maçı öncesi kart korkusu sardı.

Abone ol

Emre Belözoğlu'nun Güney Kore ile oynanan millî maçta gereksiz yere kırmızı kart görmesiyle endişelenen Kocaman, futbolcularını sakin olmaları konusunda uyardı.

Bu sezon ilk defa 4 haftalık bir galibiyet serisi yakalayıp şampiyonluk potasına giren Fenerbahçe'de gözler Kayserispor maçına çevrildi. Sarı-Lacivertliler, hafta içini 9 milli oyuncusundan yoksun bir şekilde geçirirken Emre Belözoğlu'nun Türkiye-Güney Kore maçında gördüğü gereksiz kırmızı kart, teknik heyeti endişelendirdi. Pazartesi akşamı Kadıköy'deki Kayserispor karşılaşmasını da kayıpsız atlatarak Beşiktaş karşısına tam kadro ve moralli bir şekilde çıkmayı hedefleyen Teknik Direktör Aykut Kocaman, dünkü idmanda takımı adeta sükûnete davet etti.

Emre'nin Güney Kore maçında öfkesine yenik düşüp kırmızı kart görmesine bir anlam veremeyen Kocaman, milli futbolcu gibi Sarı-Lacivertli oyuncuların da Kayserispor karşısında aynı hataya düşmesinden çekiniyor. Futbolcularına Kayserispor maçının önemini anlatan genç teknik adamın, "Artık her maçımız bir final. Rakibimiz Kayserispor da bizim gibi zirveyi zorluyor. Bu yüzden zorlu bir 90 dakika bizi bekliyor. Kesinlikle takımı eksik bırakacak ferdî hareketlerde bulunmayın. Sarı kart görmenizi bile istemiyorum. Bu maç kadar aynı zamanda Beşiktaş derbisini de düşünmeliyiz." dediği öğrenildi. Kocaman'ın, Emre ile de görüşerek tecrübeli oyuncunun Güney Kore maçını bir an önce unutup Kayserispor karşılaşmasına odaklanmasını istediği bildirildi.

Başkan Yıldırım ve Alex zirvede

F.Bahçe, Okan Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Türk Sporuna Hizmet Eden Başarılı Spor Yıldızları' ödül törenine damgasını vurdu. Üniversitenin öğrencileri arasında düzenlenen ankette F.Bahçe 'Yılın Spor Kulübü', Başkan Aziz Yıldırım 'Spora Hizmet Ödülü', kaptan Alex, "Yılın Futbolcusu Ödülü'ne layık görüldü. Aziz Yıldırım ve Alex, törende büyük alkış aldı.