BIST 10.891
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.513,98
HABER /  SPOR

Fenerbahçede değişen neydi?

Fener uzun zaman sonra ilk kez farklı bir galibiyet aldı. Kanarya'da değişen neydi? Rıdvan Dilmen bu sorunun yanıtını verdi.

Abone ol

Üst üste gelen başarısız sonuçlar Fenerbahçe'de hem taraftarı, hem de oyuncuları bir hayli germişti. Fenerbahçe ne olursa olsun Konyaspor maçını kazanmak zorundaydı. Kanarya'nın efsane futbolcusu Rıdvan Dilmen "sorusunun yanıtlarını Milliyet gazetesindeki köşesinde yazdı.


"İkinci yarının hemen başında yine bir duran toptan gelen gol, aslında maçın bittiğini gösteriyordu. Konyaspor topluca hücum yapıyor, kazanılan her topta Fenerbahçe geniş alan ve pozisyon buldu. Üçüncüyü de attı. Yani 45. dakikadan sonra sahadaki tüm şartlar Fenerbahçe'nin lehine gelişti. Uzun süredir kazanamayan Fenerbahçe ilk kez iki farklı öne geçince kontrolü elinden bırakmadı. Hem morallendiler, hem de kendilerine güvenleri geri geldi.

SAHADA FARKLI BİR ALEX VARDI
Usta yorumcu yazısının geri kalan bölümünde Alex'e de bir parağraf açmadan geçmedi. Brezilya'lı yıldızın maçı bir daha izlemesi gerektiğini söyleyen Dilmen sahada dün gece farklı bir Alex varddo dedi:

Maçın adamı Alex, bu karşılaşmanın kasetini izlediğinde geçmiş maçlarda aldığı eleştirilerin ne kadar haklı olduğunu zannedersem anlayacaktır. Etkili olduğu bölgeler sadece duran toplar değil. Maçın tamamında kenarlara giderek hem markajdan kurtuldu, hem de bireysel yeteneklerini kullanma şansı buldu. Ancak daha önceki maçlarda bunları göremiyorduk.