BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.425,04
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe transfer atağına geçti

Süper Lig'den düşürülme endişesi yaşayan Fenerbahçe'nin transfer konusunda gizli çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.

Abone ol

Futbol Federasyonu'nun kararını bekleyen sarı-lacivertli kulüp bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor. Yobo için Everton'la yeniden görüşen yönetim, golcü Sow'u da kadroya katmak istiyor

Futboldaki şike soruşturması nedeniyle Süper Lig'den düşürülme endişesi yaşayan Fenerbahçe'nin transfer konusunda gizli çalışmalar yaptığı ortaya çıktı.

fener-ayaklandi-1549364.jpeg

Avrupa basınında çıkan haberlerde sarı-lacivertlilerin, forvet ve savunmaya takviye yapmak için yoğun çaba harcadığı ileri sürüldü. İngiltere'nin Daily Mirror gazetesi, Fenerbahçe'nin geçen sezon kiralık olarak oynayan Joseph Yobo'yu bonservisiyle birlikte Everton'dan almak için yeniden harekete geçtiğini yazdı.

Kulüpler arasındaki pazarlıkların tekrar başladığını bildiren Daily Mirror'daki haberde, "Yobo 2 milyon sterlin karşılığında çok yakında İstanbul'da olabilir" ifadeleri kullanıldı. Yobo'nun, Everton Menajeri David Moyes'in yeni sezon planları içinde yer almadığı ve kesinlikle satılmak istendiği de kaydedildi. Everton'ın hedefindeki oyuncuları almak için Yobo'yu en kısa sürede elden çıkarmaya çalıştığı da savunuldu.

FENERBAHÇE'NİN İKİNCİ TRANSFER İDDİASI DA FRANSA'DAN GELDİ

Emenike ile yollarını ayıran, Niang'ın da takımdan ayrılmak istediğini söylemesiyle forvette krize giren sarı-lacivertli yönetimin, Lille forması giyen Moussa Sow'un peşinde olduğu ortaya çıktı. Le Parisien gazetesinin haberinde, geçen sezonun Fransa Gol Kralı olan Senegalli Sow için kesenin ağzını açan Fenerbahçe'nin, Lille'e 15 milyon euro teklif edeceği ileri sürüldü.