BIST 10.102
DOLAR 32,26
EURO 34,86
ALTIN 2.430,69
HABER /  SPOR

Fenerbahçe şampiyonluğu kutluyor

Fenerbahçe taraftarı Türkiye'nin dört bir yanında şampiyonluğu kutlarken, ilginç tezahuratlar dikkati çekti

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'nin taraftarları, Ankara'da 100. yılda gelen şampiyonluğu coşkuyla kutluyor.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçının 2-2'lik skorlar berabere bitmesine karşın rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın puan yitirmeleriyle sarı-lacivertli takımın şampiyonluğu garantilemesinin ardından Fenerbahçeli taraftarlar, başkentte sokaklara döküldü.

TARAFTAR SAAT KAÇ DİYE SORDU
Binlerce sarı-lacivertli taraftarın doldurduğu Kızalay Meydanı'nda şampiyonluk şarkıları söyleyen Fenerbahçeli taraftarlar, rakip takımlar Galatasaray ve Beşiktaş aleyhine tezahüratlarda da bulundu.

Başkentli Fenerbahçeliler, Galatasaray Kulübü yöneticisi Adnan Polat'a göndermeler yaparak ''Saat kaç Adnan Polat?'' tezahüratları yaparken, hatalı goller yediğine inandıkları Beşiktaş kalecisi Runje'ye de çeşitli göndermeler yaptılar.

ULUSOY ALEHİNE TEZAHURATLAR
 Aileleriyle meydanı dolduran sarı-lacivertli taraftarların Futbol Federasyonu ve başkan Haluk Ulusoy aleyhine de tezahüratlarda bulundukları gözlendi. Güvenlik güçlerinin geniş çaplı önlem aldığı Kızılay Meydanı'nda hiçbir olayın yaşanmaması da dikkati çekti.