BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.464,26
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe-Palermo gol düellosu!

Fenerbahçe hazırlık maçında İtalyan ekibi Palermo ile karşılaştı.

Abone ol

Sarı-Lacivertli ekip, başkanın ve yöneticilerin içeride olduğu bir dönemde Palermo'yu 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta Cristian, Serdar Kesimal ve Uğur Boral'la geçti

15'DE YENİK DURUMA DÜŞTÜ
Fenerbahçe, 15. dakikada Zahavi'nin altı pas üzerinden yaptığı vuruşla 1-0 yenik duruma düştü. 34'te Alex'in pasına hareketlenen Cristian skoru eşitledi. 39'da ise Kanarya, Serdar Kesimal ile galibiyet golünü buldu.

HAKEME TOPU FIRLATTI
İlk yarının bitimine az bir süre kala Palermo penaltı kazandı. F.Bahçe'nin Brezilyalı sol kanat oyuncusu Andre Santos neden olduğu penaltı sonrası topu hakeme fırlatınca kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımı 10 kişi bıraktı.

SEZER'İN ORTASINA KAFA!
Hernandez penaltıyı gole çevirdi ve ilk 45 dakika 2-2'lik skorla tamamlandı. İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte daha istekli bir Fenerbahçe izledik. Rakibine oranla daha dirençli olan Kanarya 77. dakikada golü buldu. Sezer Öztürk'ün müthiş ortasına iyi yükselen Uğur Boral maçın skorunu belirledi: 3-2.

ALIŞKANLIĞA SÜRDÜDÜK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Kazanma duygusunu sürdürdük. Bu bizim için çok önemli" dedi. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maç sonrası yaptığı açıklamada, "İlk 15 dakika basit top kaybı yaptık. Etkinliğimizi artıramadık. Ancak golü bulduktan sonra kenarları daha iyi kullandık. Ondan sonra pozisyonlarımız da arttı. Maçı tamamen kontrol altına aldık. Bu sevindirici. Kazanan takım olmak lazım. Kazanma duygusunu sürdürdük" diye konuştu.

SEZER: BİZİ DAHA ÇOK KAMÇILADI
Galibiyet golünün asistini yapan yeni transfer Sezer Öztürk, Palermo maçıntdan sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. Genç futbolcu, "Yaşanılan olaylardan sonra takım olarak daha çok kenetlendik.
Bizi kamçıladı. Burada muhteşem bir arkadaşlık var" ifadelerini kullandı