BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.431,17
HABER /  SPOR

Fenerbahçe kupa mesaisine başladı

Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek filanilde karşılacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in 19. haftasını deplasmanda Sivasspor'u 5-1 yenerek geride bırakan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 4 Şubat Perşembe günü Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, ilk olarak takım halinde yaklaşık 1 saat süren tempolu koşular yaptı. Polar saat takan futbolcuların her biri kendi temposuna göre ayrı ayrı gruplar halinde koştu. Koşunun ardından ilk 11'de forma giyen bazı futbolcular ayak tenisi oynarken, diğer futbolcular üst sahada çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesinde Fenerbahçe Kulübü iletişim ve reklam grupları takımla bir bilgilendirme toplantısı yaparken, teknik heyetin saha içinde futbolcularla yaptığı toplantıda Sivasspor maçının adamı Uğur'un seçildiği bildirildi. Antrenör Roland Koch futbolculara şeker ve çikolata dağıttı.

Koch, Sivasspor karşısında 5 gollü bir galibiyet almaları nedeniyle yenilen gol için takıma ceza şınavı çektirmedi.

İletişim ve reklam grubunun toplantısına takım elbise giyerek katılan teknik direktör Christoph Daum, futbolcularla saha içinde yapılan toplantıda da bu kıyafetiyle yer aldı. Daum daha sonra takımı yardımcılarına bırakarak tesislere girdi.

Antrenmana darbeye bağlı hafif sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz ve Vederson ile tedavisi süren Güiza katılmadı. Sakatlığı geçen Cristian takımla çalışmalara başladı.

Sivasspor maçında forma giymeyen ve yedek olan futbolcular antrenmanı üst sahada yapılan çift kale maçlarla tamamladı.

Yapılan iki maçta, Volkan Babacan, Emre, Lugano, Ali, Gökay, Okan ve Gökhan Ünal'dan oluşan beyaz takım, Mert, Bekir, Ertuğrul (Volkan Demirel), Deivid, Cristian, Dos Santos ve Önder'den oluşan yeşil takıma karşı 1'er galibiyet ve beraberlik aldı.