BIST 10.205
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.475,17
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Iverson'ın havasını aldı

Derbi maçta gözler onun üzerindeydi. Beşiktaş Cola Turka'nın NBA patentli oyuncusu Iverson performansıyla şaşırttı.

Abone ol

Beşiktaş Cola Turka'nın süper yıldızı Allen Iverson ilk maçında sadece iki sayı attı. NBA TV'nin bile canlı yayın yaptığı karşılaşmada yıldız oyuncu, Beşiktaş Cola Turka Arena'yı dolduran taraftarları üzdü.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan Iverson, maçta 19 dakika 17 saniye süre alırken, sadece 2 sayı atabildi. Beko Basketbol Ligi'ndeki derbi karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker Beşiktaş Cola Turka'yı 74-67 yendi.

İKİ SAYI ATTI

6 kez 2 sayılık atış deneyen ve bunların sadece 1'inde başarı sağlayan Iverson, 1'i hücum, 3'ü de savunma olmak üzere toplam 4 ribaund aldı. Ömer Onan tarafından savunulan ABD'li oyuncu 2 kez de top kaybı yaptı.

IVERSON MASKELERİ DAĞITILDI

Beşiktaş Yönetimi, süper transferleri Allen Iverson’ın ilk lig maçı olan Fenerbahçe derbisinde taraftarlarına sürpriz yaptı, bilet alan herkese Iverson maskeleri dağıttı. Salonda renkli görüntülerin oluşmasını sağlayan bu hareket coşkuyu artırırken, süper yıldızın oyun alanına çıktığı an ise coşku tavan yaptı.

MAÇ ÖNCESİ IVERSON'A BÜYÜK İLGİ

Daha önce Avrupa Kupası'ndaki Hemofarm Stada maçında görev alan Iverson'a siyah-beyazlı taraftarlar maç öncesinde sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, ''Beşiktaş'ın çocuğu Allen Iverson'' diye tezahürat yaparken, ABD'li oyuncu da alkışlarla taraftarlara karşılık verdi. Bu arada, maç öncesi oyuncuların tanıtımı yapılırken, en son Iverson anons edildi. Iverson'ın anonsuyla bütün tribünler ayağa kalkıp tezahüratlar yaptı. ABD'li oyuncu sahaya çıktığında da hayranı olduğu Michael Jackson'dan bir parça çalındı.

ZAMANA İHTİYACI VAR

NBA'de yıldız seviyesine yükselmiş isimlerden biri olmasına karşın Beşiktaş Cola Turka'da henüz istenilen performansa ulaşamayan Allen Iverson'a değinen Beşiktaş Antrenörü Burak Bıyıktay, “Iverson beklentisi var ama henüz hazır değil ve antrenmansız. Uzun süredir onu da oynatmak istiyoruz. Maçta 20 dakika oynadı, ancak bize bir şey veremedi. Bu arada ligde önemli maçlar oynanıyor. Allen Iverson, herkesin beklentisi olan, hepimizin seyrettiği Allen Iverson değil. Zamana ihtiyacı var. Şu an için siz de görüyorsunuz, hazır değil” şeklinde konuştu.