BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe ile Empoli, Miha Zajc'ın transferi için anlaştı

Fenerbahçe ile Empoli, Miha Zajc'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Empoli bu transferde Salih Uçan'ın 1 milyon Euro'luk opsiyon hakkını da Zajc'ın transfer bedelinden düşecek ve Salih'in bonservisini alacak. Miha Zajc, saat 16.00'da İstanbul'a geldi.

Abone ol

Kadrosunu Sadık Çiftpınar, Moses, Serdar Aziz ve Tolgay Arslan ile güçlendiren Fenerbahçe, yeni 10 numarasını İtalya'da buldu. Fenerbahçe ile Empoli, Sloven oyuncu Miha Zajc'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Empoli bu transferde Salih Uçan'ın 1 milyon Euro'luk opsiyon hakkını da Zajc'ın transfer bedelinden düşecek ve Salih'in bonservisini alacak.

Miha Zajc, saat 16.00'da İstanbul'a geldi. Bu sezon Empoli formasıyla 20 Serie A, 1 İtalya Kupası maçında forma giyen Zajc, 3 gol atarken 3 de asist katkısı yaptı.


Sloven oyuncu İstanbul'a ve ayağının tozuyla açıklamalar yaptı. Zajc, "Fenerbahçe, Tükiye'nin en büyük kulüplerinden biri. İstanbul'a ilk kez geliyorum. Türkiye'de oynayan bazı oyuncuları tanıyorum. Bazı oyuncularla İtalya ve Slovenya'da birlikte oynamıştım" ifadelerini kullandı.

MIHA ZAJC KİMDİR?
Miha Zajc, 1 Temmuz 1994 tarihinde Slovenya'nın Sempeter pri Gorici kentinde dünyaya geldi. 1.78 metre boyundaki Zajc, merkez orta saha ve ofansif orta saha olarak görev alabiliyor. Oyuncunun en önemli özelliği olarak yaratıcılığı ve kilit pasları gösteriliyor. Duran toplarda da etkili bir isim olan Zajc, dripling kabiliyetleriyle de dikkat çekiyor.


İSTANBUL'A GELDİ
Fenerbahçe'nin Empoli'den transfer ettiği orta saha oyuncusu Miha Zajc, İstanbul'a geldi. Sloven oyuncu, kulüp binasına, Ersun Yanal ve Volkan Ballı'nın yanına geçti. Sloven oyuncunun Fenerbahçe'ye 4 yıllık imza atması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye gelen Miha Zajc'ten ilk açıklamalar

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi!