BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçe idmanında kavga

Fenerbahçe, izin yapmadan Kayserispor maçı hazırlıklarına bu akşam başladı.

Abone ol

Suriye'nin Halep kentinde dün El İttihad takımı ile dostluk maçı yapan Fenerbahçe, izin yapmadan Kayserispor maçı hazırlıklarına bu akşam başladı.

Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptı. Sakatlığı geçen Appiah da bugün takımla birlikte antrenmana çıkıp, çift kale maçta oynadı.

Dünkü maçta sağ ayak üst baldırından sakatlanan Kezman, antrenmanda takımdan ayrı koşu yaparken, hasta olan Tümer çalışmaya katılmadı. Kezman'ın önemli bir sakatlığının bulunmadığı, önlem amacıyla takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.

ANTRENMANDA KAVGA
Antrenman maçı sırasında Deivid ile Uğur Boral arasında kavga yaşandı.

Deivid ve Uğur, bir ikili mücadelenin ardından birbirleriyle kavga etti. Takım arkadaşları hemen araya girerek iki futbolcuyu güçlükle birbirinden uzaklaştırdı. Daha sonra iki futbolcu maçta yer almayıp, çalışmayı kenardan izledi. Antrenman bitiminde tesislere girerken, teknik direktör Zico, iki futbolcuyu barıştırmak amacıyla yanına çağırdı.

Bu arada Rasathane İlköğretim Okulu'ndan gelen bir grup öğrenci, antrenman sonrası Tuncay'a çiçek ve baklava verdi. Öğrenciler daha sonra Tuncay'dan imza aldılar.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.