BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,43
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Fransızları çıldırttı!

Mamadou Niang'ın transferinin ardından Marsilyalı taraftarlar uzun süre tepki göstermiş ve yöneticilerini istifaya davet etmişti.

Abone ol

Niang'ın Fenerbahçe tarafından alınmasını kabullenemeyen Marsilyalı taraftarların ardından şimdi ise Lille taraftarları tepkili. En etkili oyuncularından biri olan Moussa Sow'un satılmasını istemeyen Fransızlar, Lille yönetimine sert tepki gösterdi.

Lille taraftarları Sow'un kendileri için büyük güç olduğunu belirtirken, çeşitli bloglardaki yazılarında ve internet sitelerindeki yorumlarda "Kahrolsun Fenerbahçe" diyecek kadar öfkelerini ve üzüntülerini dile getirdiler.

Öte yandan Lille Başkanı Michel Seydoux, RMC radyosuna yaptığı konuşmada Fenerbahçe'ye gitmesi gündemde olan Senegalli yıldız Moussa Sow'un transferinin son aşamada olduğunu ve artık imzaların beklendiğini söyledi. Senegal Milli Takımı ile Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Sow'un bu nedenle sağlık kontrolünden geçemediğini söyleyen Seydoux, transfer konusunda taraftarların tepkisi nedeniyle uykularını kaçıracak kadar zor bir durum olmadığını da dile getirdi.