BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.425,49
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe formasını zorla çıkardılar

Trabzonspor ve Kocaelispor forması giyen bir grup sokak ortasında Fenerbahçeliler'i soydu

Abone ol

Trabzonspor ve Kocaelispor forması giyen bir grup sokak ortasında Fenerbahçeliler'i soydu. İstanbul Beşiktaş'ta ise Fenerbahçe forması giyen ve bayrağını taşıyan taraftarları Beşiktaş girişlerinde durdurularak uyarıda bulundu.

TARAFTARIN ZOR ANLARI İÇİN TIKLAYIN

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu, İzmit'te de sarı-lacivertli taraftarlar tarafından çoşkuyla kutlandı. Bir grup Trabzonsporlu ve Kocaelisporlu taraftarlar, ise üzerilerinde Fenerbahçe forması bulunanlara tepki gösterip formalarını çıkarttırmaya çalıştı. Polis taraftar guruplarının üzerine biber gazı sıkarak dağıttı.

Hürriyet Caddesi ile Cumhuriyet Parkı çevresinde toplanan Fenerbahçe taraftarları yürüyüş yolu boyunca takımlarına tezahüratta bulundu. Fener bahçe bayraklarıyla süsledikleri araçlarıyla şehir turu atan sarı lacivertliler karna çalarak şampiyonluğu kutladı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kent merkezinde taraftar grupları kısa süre içersinde dağıtıldı.

POLİSTEN BURASI BEŞİKTAŞ UYARISI

Polis, Fenerbahçe forması giyen ve bayrağını taşıyan taraftarları Beşiktaş girişlerinde durdurularak uyarıda bulundu.

Bazı Fenerbahçe taraftarları İnönü Stadı'nın önünde Fenerbahçe bayrağı ve formalarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Takımlarının Sivasspor'u 4-3 mağlup ederek Spor Toto Süper Lig 2010- 2011 sezonu şampiyonu olmasını kutlamak isteyen Fenerbahçe taraftarlarına, polisten 'Beşiktaş' uyarısı geldi. Taksim'deki kutlamalara katılmak yada Taksim'deki kutlamalardan dönmek için Beşiktaş istikametini kullanmak isteyen Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş girişlerinde polisler tarafından durduruldu. Polisler, taraftarlardan üzerlerindeki Fenerbahçe forlarını çıkarmalarını, bayrakları ise araçlarının içine saklamaları uyarısında bulundu. Polis, bu uygulamanın sebebini soran taraftarlara, "Beşiktaş içinde Fenerbahçe forma yada bayraklı taraftarlara saldırıyorlar" açıklamasını yaptı. Bunun üzerine taraftarlar formalarını çıkartıp, bayraklarını araçlarının içine alarak yollarına devam etti. Fenerbahçe taraftarları, Beşiktaş taraftarının bu hareketini centilmenlik dışı olarak değerlendirdi.

Öte yandan bazı Fenerbahçe taraftarlarının, Beşiktaş İnönü Stadı'nın önünde forma ve bayraklarla hatıra fotoğrafı çektirmesi ilginç görüntülere neden oldu.

İŞTE BEŞİKTAŞ'TAN O GÖRÜNTÜLER...