BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe Elazığspor maçı muhtemel 11'i

Fenerbahçe Elazığspor maçı muhtemel 11'i belli oldu mu?, Fenerbahçe Elazığspor maçının maç kadrosu, Sow forma giyecek mi, Fenerbahçe Elazığzpor maçı maç kadrosunda kimler var?, Fenerbahçe Elazığspor maçı canlı anlatım, Fenerbahçe Elazığspor maçı ne zaman

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 5.hafta da Fenerbahçe Kadıköy'de Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig 5.hafta da Fenerbahçe Kadıköy'de Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan mücadele saat 20:30 da başlayacak ve Ligtv aynı zamanda İnternetspor.com dan canlı anlatımla sizlerle olacak.

Fenerbahçe üst üste kazanma sayısını 4'e çıkarmak istiyor.Geçtiğimiz hafta depaslamanda Kasımpaşa karşısında uzatma dakikalarında bulduğu gol ile kazanan ve üst üst 3.galibiyetini alan Fenerbahçe Elazığspor maçında üst üste 4.galbibiyetini almak istiyor.Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın sahaya nasıl bir 11le çıkacağı merak ediliyor.Emre sakatlığı sebebiyle bu maçta da forma giyemeyecek.

Elazığspor da iki hafta üst üste kazanarak puanını 6'ya çıkardı.Bu hafta zorlu Kadıköy deplasmanında süpriz peşinde.Geçtiğimiz sezon Kadıköy'de kaybetmeyen Elazığspor bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Maçın hakemi Yunus Yıldırım yardımcıları Volkkan Nariç,Gökhan Memişoğlu,kale arkası çizgi hakemleri Koray Gençerler,Özgüç Türkalp maçın 4.hakemi ise Tarık Ongun