BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.407,07
HABER /  GÜNCEL

Fenerbahçe El-Hilal'e döndü

Kocaman, Borges ile Faslı golcü arasında gidip gelirken, yaşının genç olması ve satışından para kazanılabilecek olması ihtimali kuvvetlendiriyor.

Abone ol

Satışından para kazanılabilecek olması El-Arabi’nin transfer ihtimalini arttırıyor.

Vatan'ın haberine göre Aykut Kocaman’ın yönetime verdiği 4 kişilik listede yer alan El Arabi transferinin gerçekleşme ihtimali her geçen gün biraz daha artıyor.

Sow ve Fabiano’dan pazartesiye kadar yanıt bekleyen F.Bahçe gelecek habere göre rotasını şekillendirecek. Ancak Fabiano’nun 10 milyon Euro’luk maliyeti transfer ihtimalini azaltıyor. Yine Lille’in geçen sezon 15 milyon Euro’ya Chelsea’ye bırakmadığı Sow da şansı en az olan isim görünüyor.

ŞİMDİ Aykut Kocaman’ın Borges ile El-Arabi arasında gidip gelirken 31 yaşındaki Borges’in avantajı hemen takıma katılabilecek olması. Santos’la 4 milyon Euro’ya anlaşılan Sambacı hemen gelebilecek durumda.

15 MAÇTA 8 GOL ATTI

El-ARABİ’NİN avantajı ise 24 yaşında olması. Al-Hilal’e 8 milyon Euro’ya giden El-Arabi yılda 3.5 milyon Euro kazanmasına karşın Arabistan’da mutsuz. Geçen sezon Fransa’da Caen ile 38 maçta 17 gol, 5 asistle oynadı. Suudi Arabistan’da da bu sezon 13 maçta 8 gol, 3 asistlik bir performansa imza attı.

HANGİ takımda forma giyerse giysin istikrarlı bir görüntü sergileyen ve El-Arabi’nin alınması halinde bir sonraki transferinden kulübü para kazandırabilecek bir futbolcu olması da Borges ile kıyaslandığında onun ön plana çıkmasını sağlıyor.