BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe Cocu'nun sözleşmesini feshetti

Fenerbahçe Kulübü, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşarak feshedildiğini açıkladı. Cocu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Ersun Yanal'ı açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Abone ol

Teknik direktör Ersun Yanal'la el sıkışan ve ligdeki kötü durumundan bir an önce kurtulmayı hedefleyen Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu. Cocu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Ersun Yanal'ı açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN YAPILAN AÇIKLAMA
Sarı-lacivertli kulüp, Cocu ile yolların ayrılmasıyla ilgili olarak resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı:

"Kulübümüz teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmesini, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya vararak sona erdirmiştir. Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

COCU: NE YAZIK Kİ AİT OLDUĞU KONUMA GETİREMEDİK
Fenerbahçe'den ayrılmasıyla ilgili konuşan Hollandalı çalıştırıcı Phillip Cocu, "Fenerbahçe'de kısa bir zaman geçirmeme rağmen kulübe ve İstanbul'a aşık oldum. Kulübe ve taraftarlara en iyi dileklerimi sunuyorum. Kulüp ile bir anlaşmaya vardık. Taraftarlara, futbolculara ve başkan Ali Koç'a teşekkür ederim. Ne yazık ki kulübü mevcut kaynaklarla ait olduğu konuma getiremedik." ifadelerini kullandı.

ANKARAGÜCÜ MAÇI SONU OLMUŞTU
Cocu’nun takımın başına getirildiği 22 Haziran’da resmen duyurulmuş, teknik direktörün görevine 28 Ekim’de Kadıköy’de Ankaragücü’ne 3-1 kaybedince son verilmişti.

ERSUN YANAL AN MESELESİ
Geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal ile bir araya gelen Başkan Ali Koç, tecrübeli hoca ile 1,5 yıllığına anlaşmaya varmıştı. Cocu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Ersun Yanal'ı açıklamasının an meselesi olduğu öğrenildi.