BIST 9.530
DOLAR 32,53
EURO 34,76
ALTIN 2.476,03
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Fenerbahçe, Birkir Bjarnason'un peşinde

İngiliz medyası, Fenerbahçe'nin Aston Villa'da forma giyen İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason’u transfer etmek istediğini yazdı.

Abone ol

Lig tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, İzlandalı orta saha oyuncusu Birkir Bjarnason’u kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınının iddiasına göre, Sarı-Lacivertliler, Aston Villa’nın 30 yaşındaki yıldızı için devreye girdi.

Aston Villa elden çıkarmak istiyor
Birmingham Live adlı internet sitesinin okuyucularıyla paylaştığı özel habere göre; F.Bahçe ile birlikte Norwich de bu oyuncunun peşinde. Haberde Villa yöneticilerinin FFP kuralları gerekçesiyle, 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu göndermeye sıcak baktığı ancak Bjarnason'un ayrılmak istemediği belirtildi.

Yanal çok beğeniyor
Fenerbahçe, ocak ayında da bu oyuncu için nabız yoklamış ancak İzlandalı yıldız teklifi geri çevirmişti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın çok beğendiği ve ısrarla istediği isim için önümüzdeki günlerde sportif direktör Damine Comolli tarafından resmi temaslar kurulacak.

Kariyerine Norveç'te başladı
Kariyerine Norveç’in Viking takımında başlayan Bjarnason, Bodo Glimt, Standard Liege, Pescara, Sampdoria, Basel ve Aston Villa'da forma giydi. İzlandalı orta saha oyuncusu bu sezon 16 lig maçında oynayıp 2 gol attı.