BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.499,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şemsiyeyle uçan vatandaş konuştu: Baktım giderek yükseliyorum

OSMANİYE Kadirli'deki hortumda, uçmasın diye tuttuğu şemsiye ile havalanan vatandaş, "baktım giderek yükseliyorum, kendimi aşağı attım" diye konuştu.

Abone ol

2 kişi şemsiyeyi bırakırken Çanak, şemsiye ile birlikte yaklaşık 10 metre yüksekliğe kadar çıktı ve düştü. Yaralanan Mehmet Ali Çanak'ın şemsiye ile birlikte havalanma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"Hepimiz çok korktuk"

Kadirli Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Bülent Haytaoğlu, şiddetli fırtına bir anda sebze hali içerisinde başladığını ve yaklaşık 10 dakika sürdüğünü ve hortuma dönüşerek şemsiyeleri ve kasaları sağa sola fırlattığını söyledi. Haytaoğlu, "Çok şükür ciddi bir durumu yok. Hepimiz çok korktuk" dedi.

"Baktım giderek yükseliyorum, kendimi aşağı attım"

Şemsiye ile birlikte havalanan Sadık Kocadallı olay sırasında yaşadıklarını anlattı. Fırtına sebebiyle şemsiyenin uçmaması için üzerine çıktığını söyleyen Kocadallı, "Biz burada çalışıyorduk, o sırada fırtına çıktı, şemsiyenin üzerine bastım. Baktım giderek yükseliyorum, kendimi aşağı attım. Şemsiye de bir süre sonra elektrik direğine çarparak yere düştü. Sağlık durumum şuanda gayet iyi" dedi.