BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Meral Akşener: İn-di-re-mez. Sayın Erdoğan pamuk olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilmesi halinde Mansur Yavaş'ı 'indirebileceği' görüşü için "İndiremez. Sayın Erdoğan pamuk olacak, pamuk" dedi.

Abone ol

Sahte senet düzenlemekle suçlanan Millet İttifakı adayı Ankara adayı Mansur Yavaş tartışması sürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Yavaş'a, Ankara'nın teslim edilemeyeceğini söylüyor. 

Sözcü'den Özlem Gürses'e konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt verdi. Erdoğan'ın seçim sonrası sert söylemlerini terk edeceğini iddia eden Akşener, şunları söyledi: 

Sayın Erdoğan pamuk olacak

"İndiremez! İn-di-re-mez! İn-di-re-mez. Sayın Erdoğan pamuk olacak, pamuk. Seçmen iradesi sandığa yansısın, Sayın Erdoğan rasyonel siyasete hızla dönecektir. Ben kendisini iyi tanıyorum, rasyonalite geri dönecek, seçmen yeniden "velinimet" olacak. Çünkü sonrasında 4 buçuk yıl var. Bakın astılar, kestiler, şu anda seçmene yalvarıyorlar…"

Erdoğan: Ankara bu tür cambazlara teslim edilir mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam ATV canlı yayınında Mansur Yavaş ile ilgili iddialarla ilgili olarak şunları söylemişti:

"Allah göstermesin, Ankara bu tür cambazlara teslim edilir mi? Böyle bir şey yapılabilir mi? Burası başkentimiz bizim. Gereği neyse bunun yapılması lazım. Ankara gibi önemli bir şehri, başkentimizi kalkıp biz bu adamlara nasıl teslim ederiz? Onlar bir kere başta sahiplendiler ama ondan sonra da şimdi geri adım atamıyorlar. Tam da CHP'ye yaraşır bir Ankara adayı. Her işleri sahte, her işleri maalesef yamuk. Bunlar bugüne kadar hep böyle geldi. Çünkü CHP'de hesap vermek diye bir şey yok. Kaç seçim kaybedersem edeyim, tekrar aday olabilirim diye düşünüyorlar.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar
Foto Galeri İstanbul anketi bomba iki şirket açıkladı ilçe ilçe sonuçlar Galeriye Gözat