BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.428,11
HABER /  GÜNCEL

Fener verdiği sözü tutmadı

Fnerli yöneticiler küçük İslam'ın tedavisi için gerekli parayı vereceklerini açıkladı. Sonrası malum...

Abone ol

Eskişehir'de SMA hastası olan 13 yaşındaki İslam Olkun, kendisine uzatılacak yardım elini bekliyor. Olkun'u üzen şey ise gönül verdiği takımın kendisine verdiği sözü tutmaması. O şimdi tedavi masrafları için kendisine hediye edilen krampon ve formayı satıyor.

Eskişehir’de Spinal Muskuler Atrofi (SMA) adlı kas gelişmemesi hastalığına yakalandığı için yürüyemeyen 13 yaşındaki İslam Olkun, Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Roberto Carlos’un kendisine hediye ettiği forma ile kramponları tedavisi için satışa çıkardığını söyledi.

Anne Seval Olkun, oğlunun belinden ameliyat olması gerektiğini söyledi. Adapazarı Belediyesi tarafından gönderilen akülü bir araba İslam Olkun’a evinde teslim edildi. Kılıçarslan İlköğretim Okulu 6’ncı sınıf öğrencisi İslam Olkun 7 aylıkken yakalandığı kas hastalığı nedeniyle yürüyemiyor. Tekerlekli sandalye ile okula gidip gelen ve koyu Fenerbahçe taraftarı olan İslam Olkun’un odasındaki yatak çarşafları ve perdeleri Sarı-Larcivet renkte. İslam, 19 Kasım 2007 tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in girişimleriyle hayalini kurduğu Fenerbahçe’nin yıldız futbolcu Roberto Corlos ile İstanbul’da görüşmüştü. Carlos, İslam’a formasını ve bir çift de krampon vermişti.

KİMSE YARDIM ELİNİ UZATMADI

Anne Seval Olkun, İslam’ın belinden ameliyat olması için 90 bin YTL’ye ihtiyaç olduğunu söyledi. 19 Kasım 2007 tarihinde Roberto Carlos ile İstanbul’da görüşmeye gitiklerinde Fenerbahçe Kulübü yetkililerinin İslam’ın tedavisini üstleneceklerini söylediklerini ifade eden Seval Olkun şunları kaydetti.