BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.386,24
HABER /  SPOR

Feldkamptan af çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp cezalıları affetti

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası 1. tur rövanşında İsviçre'nin FC Sion ile yapacakları maçta, Hakan Şükür ve Lincoln'ün sahada olacağını söyledi.

Feldkamp, antrenman sonrası basın mensuplarına bu karşılaşmayla ilgili açıklama yaparken, ''Lincoln ve Hakan, FC Sion maçında sahada olacak mı?'' şeklindeki bir soruya ''Sahada olacaklar, bu kesin. Önümüzde daha 3 antrenmanımız var. Nasıl olacağına ise orada karar vereceğiz'' yanıtını verdi.

Alman çalıştırıcı, Ayhan'ın, sakatlığı nedeniyle uzun süre aralarında olamayacağını ifade ederek, ''Bu benim için büyük bir şok. Sabri de sakat ve yarın yapılacak kontrollerden sonra durumu netleşecek. Okan da bizimle çalışacak durumda değil. Bu kadar eksiğe rağmen, böyle bir performans gösteren bu takıma şapka çıkartılır'' dedi.

FC Sion takımının maç kasetlerini futbolculara izlettiğini anlatan Feldkamp, ''Yaptıkları son iki maçı kaybettiler. Biz oradaki maçın ilk 8 dakikasında oyunu verdik. Şimdiye kadar takımımda görmediğim bir oyundu. Bu hataları burada yapmazsak sonuca gideriz. Akıllı oynamamız lazım'' diye konuştu.

Feldkamp, taraftarları da karşılaşmaya ilgi göstermeye çağırırken, ''8 haftadır onlara bir şey göstermek için çalışıyoruz. Onlara güzel şeyler izlettirmek amacındayız. Onlardan da takımı desteklemelerini istiyoruz'' diyerek beklentisini dile getirdi.