BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Feldkamp GİDİYOR MU?

Fener yenilgisi sabırları taşırdı. Polat da Kalli'den desteğini çekti. Peki ne olacak?

Abone ol

Galatasaray yöneticiler "Artık Feldkamp’la daha fazla devam edemeyiz" dedi. Arayışa başlayan yönetimin alternatifleri ise iki Alman; Joachim Löw Christoph Daum...

Galatasaray'da, takımın başına geldiği günden bu yana tartışılan teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın suyu iyice ısındı. Zira Alman hoca, 2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinin ardından ilk günden beri kendisini destekleyen başkan yardımcısı Adnan Polat ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin’i de karşısına aldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler Şükrü Saracoğlu Stadı’nda cumartesi akşamı oynanan derbi öncesinde takım kadrosunu ve dizilişi öğrendikten sonra “Biz bu maçı zor kazanırız” görüşünü paylaşırken, maçın ardından “Artık tamam. Kalli ile daha fazla devam edemeyiz” yorumunu yaptılar.

POLAT DA SAVUNMUYOR

Özellikle Kalli’ye her fırsatta destek veren Adnan Polat’ın Alman hocayla yolların ayrılması görüşlerine karşı artık savunma yapmadığı öğrenildi. Polat’ın tek sıkıntısının, Feldkamp’ın yollanması halinde Alman teknik adamı takımın başına getirmiş kişi olarak başarısızlığı kabullendiği yorumlarının yapılması ve bu durumun olası bir başkan adaylığı halinde kendisine karşı kullanılması olduğu konuşuluyor. Ancak tüm bunlara karşın Feldkamp’ın gönderilme ihtimali artık oldukça yüksek görünüyor.

KİMSEYİ OYNATAMIYOR

Galatasaraylı yöneticiler, Alman hocayı sezon başından bu yana tartışılan tutumlarının yanı sıra, “Takıma ’futbolcu yetiştirmesi’ amacıyla getirildi ancak 20 milyon Euro’ya malolan Lincoln’ü bile oynatamıyor. Hasan Şaş kaybedilme noktasına geldi. Çok önemli futbolculardan verim alınamıyor. UEFA Kupası’nda ’zayıf’ dediğimiz grubumuzda neredeyse eleniyoruz” diyerek eleştiriyor.

ALMANLAR’LA DEVAM

Kalli'nin yerine alternatif düşünen G.Saray yönetimi, Alman ekolünde devam edilmesi görüşünde birleşti. Sarı-kırmızılıların ilk hedefi ise iki önemli isim; Joachim Löw ve Christoph Daum. Şu anda Alman Milli Takımı’nın başında bulunan Löw’le anlaşmak zor olmasına rağmen yönetimin teklif hazırlayacağı, Daum için de görüşme yapılacağı öğrenildi.