BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Feldkamp çok üzgün

Feldkamp, Bordeaux'ya mağlup olmaktan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Bordeaux'ya 2-1 mağlup olmaktan dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında konuşan Alman çalıştırıcı, "Elimize geçirdiğimiz, normalde kazanmamız gereken bir maçı 15 dakikada rakibimize verdik. Golleri engelleyemedik" dedi.

Bordeaux'un maç içinde top yapma düşüncesi içinde olacağını bildiklerini kaydeden Feldkamp, "Aldığımız tedbirlerle pozisyona gireceğimizi de biliyorduk. İlk yarı bu anlayışla 1-0 öne geçtik ama ikinci yarı 15 dakikada verdiğimiz maçı benim için hazmetmek şu an zor" diye konuştu.

Basın mensuplarına çok sık söylemediği bir şey söyleyeceğini de kaydeden Feldkamp, "Bu mağlubiyet engellenebilirdi" derken, "İlk yarıda pozisyonları değerlendiremezseniz, sonuç olarak böyle bir mağlubiyet alıyorsunuz" ifadesini kullandı.

Ayrıca, sarı-kırmızılı bazı futbolcuların maç içinde sık sık kendilerini yere attığı şeklindeki bir soru üzerine ise Feldkamp, "Benim de tasvip etmediğim bir durum. Özellikle uluslararası seviyede hakem faul vermiyorsa, kendinizi yere atmanın ve faul istemenin mantığı yok. Daha sonra hakemler o kadar etkilendi ki, hiçbir şey çalmaz oldular" diyerek sözlerini tamamladı.

Blanc'ın galibiyet sevinci

Bordeaux Teknik Direktörü Laurent Blanc, 2-1 kazandıkları Galatasaray karşılaşmasının ilk yarısında çok kötü bir oyun çıkardıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısında Galatasaray'ın daha farklı bir skor yakalayabileceğini kaydeden Fransız çalıştırıcı, "3 gol bulabilirlerdi. Ama kaçırdılar ve bizim için de ikinci yarı için bu moral oldu" dedi.

Blanc ayrıca, Galatasaray'ın kalan maçlarda kendisini gruptan çıkaracak puanları alacağına inandığın da ifade etti.