BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Federasyon ne zaman karar verecek?

Şike operasyonu sonrası gözler federasyonda. TFF Başkanvekili Gümüşdüğ kararı ne zaman vereceklerini açıkladı.

Abone ol

Türkiye'yi sarsan Şike operasyonu sonrası gözler küme düşme kararı verip vermeyeceği merak konusu olan federasyona çevrildi. Tüm futbol takımları ve taraftarların merakla beklediği kararın ne zaman verileceğini TFF Başkanvekili Göksel Gümüşdüğ açıkladı.

Gümüşdüğ, "İnanıyorum ki ağustos ayının sonuna kadar, inşallah en yakın tarihte futbol adına en doğru kararı vermeye çalışacağız" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın, Estonya 10 Ağustos Çarşamba günü oynayacağı hazırlık karşılaşması için Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanı takip eden Göksel Gümüşdağ, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gümüşdağ, herkesin sürecin neticelenmesini istediğini belirterek, "Tabii bunlar zaman alıyor. Etik Kurulu yoğun bir şekilde çalışmakta. Zaman zaman Sayın Başkan ve federasyon olarak açıklamalar yapıyoruz. İnanıyorum ki ağustos ayının sonuna kadar, inşallah en yakın tarihte futbol adına en doğru kararı vermeye çalışacağız" diye konuştu.

LİG TARİHİ DEĞİŞMEYECEK

Gümüşdağ, 9 Eylül'e ertelenen liglerin başlama tarihinde bir değişiklik yapmayı düşünmediklerini belirterek, "Çok önemli bir durum olmadığı sürece de fazla bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz" ifadesini kullandı.