BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.395,08
HABER /  DÜNYA

Feci kazalar MOBESE’de

Tatvan’da annesinin elini bırakıp bir anda yola fırlayan küçük çocuk aracın çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. Kaza anları MOBESE’ye yansıdı...

Abone ol

Tatvan’da annesinin elini bırakıp bir anda yola fırlayan küçük çocuk aracın çarpmasıyla metrelerce sürüklendi. Kaza anları MOBESE’ye yansıdı.
Tatvan’da MOBESE’ye birçok kaza yansıdı. İlk kaza Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Çulhur kahvesi mevkinde meydana geldi. Kucağındaki bebekle yolun karşısına geçmeye çalışan kadının elini tutan küçük çocuk bir anda yola fırladı. Yoldan hızlıca geçen araç, bir anda önüne çıkan çocuğu fark etse de kazaya engel olamadı ve çocuğa çarptı. Çarpmanın şiddetiyle çocuk taklalar atıp metrelerce savruldu. Çevredekilerin yardımıyla kaldırılan çocuk, kendisine çarpan araçla hastaneye kaldırıldı.Burnu bile kanamayan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bir başka kaza ise bisikletiyle şehirler arası yolcu taşıyan otobüse kafa tutan bisikletliyi kaydediyor. Görüntülerde görüldüğü kadarıyla bir bisiklet sürücüsü Tatvan’dan Van istikametine doğru ana yolda hızla ilerleyen otobüse kafa tutup otobüsle hız yarışına giriyor. Ancak bir süre otobüsle başa baş giden bisiklet sürücüsü daha sonra hakimiyetini kaydedip yere düşüyor. Yere düşen bisiklet sürücüsü kendisine yol vermeyen otobüs sürücüsüne arkasından hareket yaparak tepki gösteriyor. Diğer kaza görüntüleri ise sürücü ihmallerini gözler önüne seriyor.
(İHA)