BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,79
ALTIN 2.434,76
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçeli taraftarın öfkesi dinmiyor

Fenerbahçeli taraftarlar federasyonun men kararını düzenledikleri bir yürüyüşle protesto ettiler

Abone ol

Fenerbahçe'nin, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan bu sezon men edilmesi nedeniyle, sarı-lacivertli taraftarlar protesto yürüyüşü düzenledi.

Kadıköy'de iskele önünde toplanan yaklaşık 250 taraftar, çeşitli tezahüratlarla TFF'yi protesto etti. Bu sırada görüntü alan basın mensuplarına tepki gösteren taraftarlar, bazı basın mensuplarını tartakladı. Sivil polisler, olaya hemen müdahale ederek, taraftarları sakinleştirdi. Daha sonra taraftarlar, iskeleden Altıyol'a yolu trafiğe kapatıp yürüyüşe geçerken, Altıyol'dan da bir grup taraftar iskeleye doğru geldi. Ortada buluşan taraftarlar, bir süre tezahüratlar yaptıktan sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na doğru yürüdüler. Taraftarların sayısı gittikçe artarken, yaklaşık 1500 kişiye ulaştı. Stadın önünde çevik kuvvet ekipleri iki kez taraftarların önünü kesip durdururken, daha sonra yürümelerine izin verildi.

MEŞALELER YAKTILAR

Taraftarlar, çevik kuvvet ekipleri eşliğinde Bağdat Caddesi'ne doğru yürümeye devam etti. Bağdat Caddesi'nde yolun bir şeridini trafiğe kapatan taraftarlar, Şaşkınbakkal'a kadar TFF, UEFA, Trabzonspor ve Galatasaray aleyhine tezahüratlar yaptı.

Bu arada, Bağdat Caddesi'nde taraftarlara eşlik eden çevik kuvvet ekipleri daha sonra ayrıldı. Taraftarlar, Şaşkınbakkal'da toplanıp, meşaleler yaktı ve bir süre daha tezahüratlarda bulundu.