BIST 10.115
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.413,22
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’de transfer listesi şekillenmeye başladı

Fenerbahçe, geçen yıl kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ancak başarılı olamadığı Tino Costa için yeniden düğmeye bastı. Sarı laciver...

Abone ol

Fenerbahçe, geçen yıl kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği ancak başarılı olamadığı Tino Costa için yeniden düğmeye bastı. Sarı lacivertliler, bazı oyuncularla da yollarını ayıracak.
Aykut Kocaman’ın Tino Costa aşkı bitmiyor. Sarı lacivertli takım, geçen sezon tüm uğraşlara rağmen İstanbul’a getiremediği Valencia’nın Arjantinli yıldızını yeniden transfer listesinin başına aldı. Yeniden Valencia’nın kapısını çalmaya hazırlanan Fenerbahçe, bu oyuncunun transferi durumunda Raul Meireles ile de yolları ayırmayı planlıyor. Tino Costa’nın transferinde eski takım arkadaşı Mehmet Topal’ın da devreye gireceği belirtiliyor.

Gidecekler netleşmeye başladı
Sarı lacivertli takımda kesin gönderilecekler listesinin başında, hayal kırıklığına sebep olan Krasic ve Real Zaragoza’da kiralık olarak forma giyen Henri Bienvenue bulunuyor. Krasic’in Emenike transferinde takas olarak kullanılması da gündemde.
(İHA)