BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,02
ALTIN 2.465,79
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe’de imza günü

Fenerbahçe’de futbolcular Moussa Sow, Alper Potuk ve Mert Günok, düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. <br/>Fenerbahçe Şükr...

Abone ol

Fenerbahçe’de futbolcular Moussa Sow, Alper Potuk ve Mert Günok, düzenlenen imza gününde taraftarlarla bir araya geldi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton Girişi’ndeki Fenercell Mağazası’nın ev sahipliğinde düzenlenen imza törenine konuşan sarı-lacivertli oyuncu Mert Günok, taraftarlarla bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Gelen taraftarlara teşekkür ediyoruz. Fenercell’in 5. yılındayız ve 750 bin abone sayısına ulaşmış olduğunu öğrendik. Taraftarlarımızın bu sayıyı kısa sürede 1 milyona ulaştırmasını temenni ediyorum” dedi.
Volkan Demirel ile ilgili bir soru üzerine takımdaki arkadaşlığa dikkat çeken Mert Günok, "Fenerbahçe takım ruhunu bilmeyen yoktur. Ben oynamadığım dönemlerde Volkan Ağabey’e, o da bana destek veriyor. Saygı ve sevgi içinde bu böyle devam edecek" şeklinde konuştu.

ALPER POTUK: “4 HAFTADA ALDIĞIMIZ GALİBİYETLERLE ÖNEMLİ BİR YERE GELDİK”
Fenerbahçeli oyuncu Alper Potuk ise, ligin 6. haftasından deplasmanda oynayacakları Gençlerbirliği maçından mutlak 3 puanla ayrılmak istediklerini vurgulayarak, “Pazar günü önemli bir maçımız var 4 haftada aldığımız galibiyetlerle önemli bir yere geldik. Tüm çalışmalarımız Gençlerbirliği maçından da 3 puanla ayrılmak için. Tüm çalışmalarımızı bu yönde” diye konuştu.