BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

F.Bahçe ve Beşiktaşlı yöneticiler emniyette

Fenerbahçe ve Beşiktaşlı yöneticiler, taraftar operasyonu kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi. <br/>Beşiktaş Y...

Abone ol

Fenerbahçe ve Beşiktaşlı yöneticiler, taraftar operasyonu kapsamında ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, bedava bilet dağıtımı iddialarıyla ilgili de emniyette bilgi verdiklerini belirterek, "Biz kesinlikle hiçbir taraftara, şahıslara bedava bilet vermiyoruz" dedi.
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse ve Metin Albayrak ile Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli ve Yalçın Haker, taraftar operasyonu kapsamında bilgilerine başvurulmak üzere Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne çağrıldı. İki takımın yöneticileri ifade vermek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne geldi.

SORULARI YANITLADI
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, emniyet çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Son maçlarla ilgili ifadelerine başvurulduğunu anlatan Yılmaz, “Biz de gereken cevapları verdik” dedi. Bir gazetecinin “Bedava bilet dağıtımıyla ilgili polis size bir şey sordu mu?” sorusu üzerine Yılmaz, “Evet sordular. Biz kesinlikle yönetim kurulu kararımızdır, hiçbir taraftara, şahıslara bedava bilet vermiyoruz. Bu yönetim kurulumuzun ve başkanımızın kesin talimatıdır. Hiçbir taraftar grubu ve şahıs bizden talep edemez, vermeyiz de vermeyeceğiz de” şeklinde konuştu.
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, Hakan Özköse ve Metin Albayrak’ın emniyetteki işlemleri sürüyor.
Öte yandan, Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli ve Yalçın Haker de Organize Şube Müdürlüğü’nde ifade veriyor.
(İHA)