BIST 10.793
DOLAR 32,19
EURO 34,94
ALTIN 2.423,42
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>"Andımız" üzerinden yüklendi<br/>Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Andımız" üzerinden yüklendi
Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Andımız’la ne alıp veremediğiniz var. Çocuk ’çalışkanım’ diyor. Ama asıl yasaklamak istediği şu: Türküm. Bunu söyleyemiyor. Bir sürü kılıf uyduruyor" dedi.

Münevver Karabulut cinayetinde rekor tazminat
İstanbul - Münevver Karabulut’un öldürülmesiyle ilgili tazminat davasında karar çıktı.

F.Bahçe başkanlığına ilk aday
İstanbul - Fenerbahçe’de ilk başkan adayı ortaya çıktı. Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Yamen Uzun, başkan adaylığını resmen açıklayan ilk isim oldu.

Dikkatsiz vatandaşlar kazaya davetiye çıkardı
Erzurum - Erzurum’da meydana gelen trafik kazaları MOBESE kameralarına yansıdı. Görüntülerde sürücülerin ve yayaların dikkatsizliklerinin kazalara nasıl davetiye çıkardığı gözlendi.

Böyle film reklamı görülmedi !
New York - ABD’de önümüzdeki hafta vizyona girecek “Carrie” adlı film için hazırlanan "kamera şakası" tipi reklam, ilgi odağı oldu.

Akciğerlerimiz böyle kül oldu
Bursa - Orman yangınlarına müdahale konusunda önemli bir yol alan Türkiye, daha önce 45 dakika olan yangın söndürme çalışmalarını 17 dakikaya düşürmeyi başardı. Bursa’da söndürmesi çalışmalarına katılan bir yangın helikopterinden çekilen görüntüler, ciğerlerimizin nasıl yandığını gözler önüne sererken, müdahalenin hızı ve başarısı konusunda ise sevindirdi.
(İHA)