BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,83
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanı Yasemin yırtacak mı?

Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 23 Aralık'ta ekrana gelecek olan Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölümde neler yaşanacak? Yayınlanan son bölümüyle büyük ilgi gören Fazilet Hanım ve Kızları 28.yeni bölüm fragmanı internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'nin cumartesi günleri ilgiyle takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde neler olacak? Hazım'ı kime hap verildiği merak edilirken Ece'nin tutuklanması Hazan ile Sinan'ın arasını açıyor. Gelin hep birlikte Fazilet Hanım ve Kızları 28.bölüm fragmanına bakalım.

İkinci sezona hızlı bir giriş yapan Fazilet Hanım ve Kızları yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin son bölümünde Ece, kan tahlili sonuçlarının gelmesiyle Yasemin’in büyük oyununun kurbanı oldu. Ece’nin kocasını zehirleme suçlamasıyla tutuklanması ardı arkası gelmeyen olayların fitilini ateşledi. Gökhan, sonunda yıkıcı gerçeklere doğru geri dönülmez bir adım atarken, doktorların hafızasıyla ilgili umut vermedikleri Hazım tüm çocuklarını sarsacak bir tehlikenin eşiğine kadar geldi. Şimdi ise tüm gözler Fazilet Hanım ve Kızları 28. bölümünde.

Sinan ve Yağız, babalarına kurulan tuzakta tamamen ayrı saflara ayrılırken Gökhan da Yasemin’le yaşadığı kanlı yüzleşmenin ardından yol ayrımındadır. Geçmişten gelen büyük bir hata, Gökhan’ın yapacağı kritik seçimi daha da karışık bir hale getirir. Fazilet, kızının özgürlüğü için çırpınırken, Ece cezaevinde yaptığı hatalarla ağır bir yüzleşme içindedir. Dışarıda, özgürlüğü için verilen kıran kırana savaşa karşın, Ece’nin seçimi herkesi şoke eder. Ece, kendini cezalandırarak sessizliğe gömülürken, Selin Ece’nin kaderini adalete bırakmayacak kadar nefret doludur. Sinan ve Yağız arasında, ayrı saflarda olmanın gerilimi giderek yükselirken, Hazan Sinan’la arasına kalın bir duvar örer. Mahkeme günü, hafızalardan silinmeyecek olaylarla gelirken, hem Fazilet hem de Egemen’ler cephesi, Gökhan’ın attığı büyük adımla neye uğradıklarını şaşıracaktır.