BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.441,06
HABER /  GÜNCEL

Eve girip 2 kişiyi öldürmüştü işi aslı başka çıktı

ZONGULDAK'ın Alaplı ilçesine bağlı Cambazlı köyünde N.G. (39), hırsızlık yapmak için girdiği evde oturan Dilek Akyol (39) ve kayınvalidesi Fatma Akyol'u (60) bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

İki kişiyi öldüren N.G. ile Akyol ailesinin arasında, iddiaya göre, define aramaları sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle husumet vardı. Çığlıklar üzerine uyanan Mehmet Akyol (35) ve babası Cevdet Akyol (58) yakaladıkları hırsızı, çıkan boğuşmada bıçakla yaralayıp, ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra jandarmaya teslim etti.

OĞLU MEHMET AKYOL ÇIĞLIKLARA UYANDI: Olay, saat 06.00 sıralarında, Akyol Ailesi'nin yaşadığı 2 katlı evde meydana geldi. İddiaya göre, N.G. hırsızlık için girdiği evde gürültü yapınca, Dilek Akyol uyandı. N.G., karşısına çıkan Dilek Akyol'u bıçaklayarak öldürdü. N.G., ardından sesler üzerine uyanan Fatma Akyol'u da bıçakladı. Fatma Akyol aldığı bıçak darbeleriyle yaşamını yitirirken, çığlıklara uyanan oğlu Mehmet Akyol ile hırsız arasında boğuşma başladı. Mehmet Akyol, babası Cevdet Akyol'un da yardımıyla N.G.'nin elinden bıçağı aldı. Boğuşma sırasında N.G. de bıçaklanarak ağır yaralandı. N.G.'nin el ve ayaklarını bağlayan baba ve oğlu, jandarmayı arayarak haber verdi. İhbarla olay yerine sevk edilen jandarmanın haber vermesiyle sağlık ekipleri de eve geldi.

Yaralı N.G., kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hafif yaralanan Mehmet ve babası Cevdet Akyol da hastanede tedavi altına alındı. Olayın duyulmasının ardından köyde yaşayanlar evin önünde toplandı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

CENAZELER MORGA KALDIRILDI: Zonguldak'ta, evlerine hırsızlık yapmak için giren N.G. tarafından öldürülen Dilek Akyol ile kayınvalidesi Fatma Akyol'un cenazeleri, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Alaplı Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Boğuşma sırasında elinden yaralanan Fatma Akyol'un eşi Cevdet Akyol, hastanede gözyaşlarına boğuldu.

'HER YER KAN İÇİNDEYDİ': Köy sakinlerinden Ömer Erduman, olaydan hemen sonra eve girdiğini ve her yerin kan içinde olduğunu anlatarak, "Eve önce oğlum gitti. Ben sonra gittim. Adamı yakalamışlar. Ellerinden ve ayaklarından bağlamışlar. Kadınlardan birisi ölmüş, diğeri yaşıyordu; ama iş işten geçmiş. Kanlar fışkırıyordu. Kadınları öldüren adama 'Kaçanlar kimdi?' diye sordular. Adam bize 'Söylemem' dedi" diye konuştu.

JANDARMA KAÇAN 2 KİŞİYİ ARIYOR: N.G. ve yanında bulunanların eve merdiven dayayarak, balkondan içeri girdikleri belirlendi. İki kişiyi öldüren N.G. ile Akyol ailesinin arasında, iddiaya göre, define aramaları sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle husumet vardı. Jandarma, olayın ardından otomobille kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.