BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,80
ALTIN 2.400,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Fatsa'da boğa sahibini öldürdü

Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir boğa sahibini boynuz darbeleriyle öldürdü.

Abone ol

İlçeye bağlı Aşağıtepe köyünde meydana gelen olayda Fatsa'dan yaklaşık 5 kilometre yol yürüyerek boğasını köyündeki evinin ahırına götüren Halil İbrahim Yüksektepe (66) evinin yanına vardığında boğanın birden hırçınlaşması sonucu boynuz darbelerine maruz kaldı.

Bu sırada boğanın iplerine de dolanan 4 çocuk babası Halil İbrahim Yüksektepe olay yerinde hayatını kaybetti.

KOMŞU DA İNCİR AĞACINA ÇIKARAK KURTULDU

Olayı duyarak Halil İbrahim Yüksektepe'yi boğanın hışmından kurtarmak üzere olay yerine gelen komşularından Bilal isimli şahıs da müdahalede yetersiz kalınca kendini incir ağacına çıkarak kurtardı. Halil İbrahim Yüksektepe'nin cesedi otopsi yapılmak üzere Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yüksektepe'nin cesedi yapılan otopsinin ardından bu sabah ailesine teslim edildi. Halil İbrahim Yüksektepe'nin kardeşe Fahri Yüksektepe olay nedeniyle uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadığını belirterek, "O anda ne oldu bilemiyoruz. Boğa çok uysal bir yapıdaymış. Birden bire ağabeyime saldırmış. Gerçekten çok üzgünüz" dedi.
Halil İbrahim Yüksektepe'nin komşuları da boğanın çok uysal bir hayvan olduğunu, olayı duyunca şok olduklarını belirttiler.

Olayın ardından Halil İbrahim Yüksektepe'nin ölümüne neden olan boğa bir kasaba verilerek kesime gönderildi. Halil İbrahim Yüksektepe bugün Aşağıtepe köyünde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.