BIST 10.193
DOLAR 32,37
EURO 34,68
ALTIN 2.380,71
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Fatma Şahin yuhalamayı yorumladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin WTA İstanbul Tenis Turnuvası'nın finalinde AK Partili bakanların yuhalanmasını böyle eleştirdi

Abone ol

WTA İstanbul Tenis Turnuvası'nın finaline AK Partili bakanların yuhlanması damgasını vurmuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, tenis turnuvasının finalinde protesto edilmesiyle ilgili ilk kez konuştu.

AK PARTİYİ ŞOK EDEN YUHLAMA!

WTA İstanbul Tenis Turnuvası'nın şampiyonun ardından düzenlenen ödül töreninde yaşanan gerginlik bu güzel organizasyonu gölgede bıraktı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

u.20121029111019.jpg

Tören için platforma çağırılan İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tüm yabancı konukların ve organizatörlerin önünde seyirciler tarafından yuhalandı.

SANDIKTA HESAPLAŞALIM

CEDAW’ın Kadınlara Karşı Ayrımcılığın Ortadan Kaldırılması Sözleşmesi’nin yürürlüğe girişinin 30. yılı nedeniyle düzenlenen toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Fatma Şahin, TEB-BNP Paribas WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası'nın kupa töreni sırasında yaşanan protestoyla ilgili konuştu.

Bakan Şahin, “Herkes o konuda gerekli konuşmayı yaptı. Yeniden konuşmaya gerek yok. İç siyasette otururuz, sandıkta gerekli hesaplaşmayı yaparız ama orası uluslararası bir arena. 170 ülkede canlı yayın var ve ben orada ülkemi temsil ediyorum. O yüzden onu yapan arkadaşların empati yapmasını, hoşgörülü olmasını, ülkenin menfaati için topyekun hareket etmeyi öğrenmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu.