BIST 10.248
DOLAR 32,31
EURO 34,80
ALTIN 2.398,49
HABER /  GÜNCEL

Fatihte baskın Manisada gözaltı

İstanbul'da İÜ Tıp Fakültesi bahçesinde bir kişinin silahla öldürülmesinin ardından polis, Manisa'da iki kişiyi gözaltına aldı.

Abone ol

İstanbul'un Fatih ilçesindeki İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesinde aralarında kan kavası bulunduğu öğrenilen 1 kişiyi tabanca ile öldürdükleri, tıp fakültesi öğrencisini yaraladıkları ileri sürülen 2 kişi Manisa'da gözaltına alındı.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cinayet ve yaralama olayının zanlıları 2 kişinin yolcu otobüsü ile İzmir'e gittiklerini belirleyerek İstanbul-İzmir güzergahındaki illerin emniyet müdürlüklerine bilgi verdi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan gelen ve içinde zanlıların bulunduğu bildirilen otobüsü Manisa girişindeki Kuşlubahçe mevkisinde durdurdu. Otobüsteki zanlılar A.D. (35) ile kuzeni Y.D. (30) gözaltına alındı.

Zanlıların işlemlerinin tamamlanmasından sonra İstanbul'a gönderileceği bildirildi.

İstanbul Fatih'te İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde bugün aralarında kan davası bulunduğu öne sürülen kişilerce tabanca ile vurulan Ali Özkan (37) ölmüş, tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisi Cem Emre Ögen ise yaralanmıştı.