BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.476,29
HABER /  MEDYA

Fatih Tezcan'dan intihar videosuna ilginç yorum

Gazeteci Fatih Tezcan, Mehmet Pişkin'in intihar videosuyla ilgili ilginç bir yorum yaptı. Tezcan, intihar videosunun içki, zina ve inançsızlığı özendirdiğini yazdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Mehmet Pişkin'in intihar videosu sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında. Gazeteci Fatih Tezcan da Mehmet Pişkin'in intihar videosuyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Fatih Tezcan, Mehmet Pişkin'in intihar videosunun özendirdiği şeyler olduğunu iddia ederek şunları yazdı: "1-İçki 2-Sigara 3-Zina 4-İnançsızlık 5-İntihar Yayınlayanların amacını bilmem ama vakıa bu."

Bu tweetin ardından Mehmet Pişkin'in intihar videosu için şunu yazdı: "Biz hiçkimseye, taşıyabileceğinden fazlasını yüklemeyiz." Kur'an-ı Kerim.

ekran-resmi-1435-12-23-4.46.22-pm.png

ekran-resmi-1435-12-23-4.46.37-pm.png


İstanbul'da yaşayan Mehmet Pişkin adlı kişi dün sabah 'Vimeo' adlı video paylaşım sitesine veda mesajı bırakarak, intihar etti.

Sosyal medya Mehmet Pişkin'inintihar videosu ile sarsılıyor!

Bir yazılım şirketinde çalışan 37 yaşındaki Mehmet Pişkin, internette video paylaşım sitesi 'Vimeo'da, yayınladıktan sonra, Nişantaşı’ndaki evinde kendisini asarak, hayatına son verdi. Pişkin’in cansız bedeni, video mesajının paylaşılmasından sonra evine gelen yakınları tarafından bulundu.

Sekiz ay önce kız arkadaşından ayrılmıştı

Saat 09.00 sularında intihar ettiği tahmin edilen Pişkin’in sekiz ay önce kız arkadaşından ayrıldığı, bir süredir bunalımda olduğu ve çevresine intihar edeceğini anlattığı öğrenildi.

Videoda neden mutsuz olduğunu anlattı

Pişkin, veda videosunda, sorunlarına çözüm bulamadığını, hayata dair motivasyonunun kalmadığını, intihar fikri üzerinde bir süredir düşündüğünü kaydediyor. Öldükten sonra mezara gömülmek istemediğini kaydeden Pişkin, cenazesinin kadavra olarak kullanılmasını vasiyet ediyor. Hem Türkçe, hem İngilizce mesaj yayınlayan Pişkin, görüntünün sonunda bir şarkı paylaşıyor. Şarkıya bir kadeh şarap ve daha sonra bir sigara içerek eşlik eden Pişkin, görüntü sonunda herkese veda ediyor.