BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cemaat'e yakın polislere Silivri şoku!

Sahur operasyonunda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan polislerin yeni adresi Silivri Cezaevi oldu.

Abone ol

Ergenekon sanıklarının kaldığı Silivri Cezaevi'nin yeni sakini Gülen Cemaati'ne yakın olduğu iddia edilen polisler oldu. 

İstanbul'da sahur operasyonuyla gözaltına alınan polislerin tamamı Metris'ten Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

AİLELER 3 SAAT BEKLETİLDİ İDDİASI

Bugün gazetesinin haberine göre, görüş için cezaevi önünde bekleyen polislerin ailelerine, 3 saat sonra polislerin nakledildiği bilgisi verildi. Polislerin aileleri, duruma tepki gösterdi.

Emniyet mensuplarının aileleri, sabah saatlerinde açık görüş için Metris Cezaevi'ne geldi. Aileler, "Sistem bozuk" denilerek 3 saat bekletildi. Ardından ailelere 51 emniyet mensubunun Silivri Cezaevi'ne nakledildiği bilgisi verildi. Bunun üzerine aileler, yakınlarıyla görüşmek için Silivri Cezaevi'nin yolunu tuttu.

BİZE HABER VERMELERİ GEREKİRDİ

Uygulamaya tepki gösteren İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan Mustafa Demirhan'ın eşi Esma Demirhan, "Hırsızları yakaladı diye içeri attılar. İsterseniz Fizan'a sürün, oraya da gideriz" dedi.

Ali Fuat Yılmazer'in Kızı Fatma Saadet Yılmazer de, "Biz içerideki babamızı görmek için olumsuzca bitmiş bir şekilde gelmiyorduk. Kahramanların ailesi olarak geliyorduk ve oraya sürmüşler, buraya göndermişler bizi hiç etkilemez biz onların kızları, eşleri ve aileleriyiz. Her yaptıklarının arkasında durarak isterlerse Fizan'a göndersinler oraya da gideriz" diye konuştu.