BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fatih Terim'i sinirlendiren 3 gelişme

Galatasaray nazara geldi. Melo'nun sakatlık haberiyle yıkılan Fatih Terim başka kötü haberlerle sarsıldı.

Abone ol

'MİLLİ takım bizim için kutsaldır. Ne kadar oyuncu istenirse o kadar göndeririz' ifadesini kullanan İmparator'un bu sözleri sonrası, takıma adeta 'nazar' değdi. İşte Akşam gazetesinin haberine göre Fatih Terim'in yüzünün asılmasına neden olan gelişmeler:

MELO YOK YEKTA VAR

1- FATİH Terim, güne Felipe Melo'dan gelen 'kötü' haberle başladı. Sağ dizinde ödem oluşan Brezilyalı yıldızın, Bursaspor karşısında formasını terletemeyecek olması, G.Saray Teknik Direktörü'nün planlarını bozdu. 4-1-4-1 sisteminin 'en önemli bağlantı noktası' olan Melo'nun yokluğu, dün sabahki idmanda Fatih Terim'in yüzünün gülmemesinin en önemli nedeniydi. Terim, Melo'nun yokluğunda Yekta Kurtuluş'a 'Hazır ol' dedi. İdmanda dövmelerini bile inceledeği Yekta ile yakından ilgilendi


AYRI ÇALIŞTI

2- İMPARATOR diğer bir sakatlık şokunu da Engin Baytar'dan gelen haberle yaşadı. Eskişehirspor ve A.Gücü karşılaşmalarında yıldızlaşan ve kondisyon sorununu aşmaya başlayarak Terim'in en güvendiği isimlerden biri haline gelen Engin Baytar da, ağrıları nedeniyle dünkü idmana çıkmadı. Takımdan ayrı düz koşu yapan Engin'in durumu Bursaspor maçı öncesi Terim'i üzen gerekçelerden biri.

MUSLERA ZAMANINDA DÖNMEDİ

3- G.SARAY Teknik Direktörü'nü üzmekten ziyade sinirlendiren bir gelişme de dün yaşandı. Milli maç için ülkesi Uruguay'a giden Fernando Muslera'nın dün akşam dönebildiği için sabahki idmana katılamaması Terim'i öfkelendirdi. Muslera'nın gelememesi sonrası, 'kritik' Bursaspor maçı öncesindeki taktik çalışmanın eksik gerçekleştirilmesi Terim'in, yüzünü asmasına sebep oldu.